Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nyexad inom HR? Möjligheten för dig!

Nyexad inom HR? Möjligheten för dig!

AFRY · Luleå · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du nyligen tagit examen inom HR eller har några års erfarenhet inom området? Då är detta möjligheten för dig! AFRY expanderar stort i norr och behöver därför utöka sitt team i Luleå med en Talent Sourcing Specialist. Tillsammans med rekryterande chefer samt rekryteringspartner arbetar du med att aktivt identifiera, attrahera och kontakta potentiella kandidater till AFRY. I utbyte erbjuds du en varierande och kreativ vardag på ett av Europas ledande företag inom teknik, design och rådgivning. Som medarbetare på AFRY blir du en självklar del i ett familjärt företag där utvecklingsmöjligheterna är många. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Som Talent Sourcing Specialist kommer ingår du i ett nära och sammansvetsat rekryteringsteam som är specialiserade på området infrastruktur. Du kommer att sitta i AFRY:s renoverade och ljusa lokaler i centrala Luleå.

AFRY har under de senaste åren gjort en explosionsartad tillväxtresa, därför söker Professionals Nord nu en Talent Sourcing Specialist som utökar teamet i Luleå. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY under 6 månader. Förutsatt att samarbetet fungerat bra finns goda möjligheter för fortsatt anställning hos AFRY därefter.

Arbetsuppgifter
I rollen som Talent Sourcing Specialist får du en fartfylld vardag där du huvudsakligen kommer att arbeta med rekrytering och HR-frågor. Du samarbetar med rekryterande chefer runt om i hela Sverige vilket innebär att arbetsuppgifterna kan variera stort. Du kommer huvudsakligen att arbeta med search men även vara involverad i samtliga delar av rekryteringsprocessen. Som Talent Sourcing Specialist kommer främst arbeta med:
  • Identifiera och skapa förståelse för profilen som eftersöks i samråd med rekryterande chef
  • Arbeta med olika delar av rekryteringsprocessen, exempelvis telefonavstämningar och intervjuer med kandidater
  • Aktivt arbeta med search i LinkedIn Recruiter
  • Kontakta och skapa god relation med kandidater
  • Genomgående arbeta med employer branding, till exempel delta vid mässor och framhäva AFRY som arbetsgivare på olika sociala medier
I början kommer du få gå en gedigen introduktion och tilldelas även en ´AFRY-buddy´ som stöttar och vägleder dig under den första tiden tills du känner dig bekväm i rollen.
Samtidigt som du kommer att arbeta i en spännande och internationell miljö så är du en självklar del av ett familjärt team där dina idéer värdesätts. Du har bland annat möjlighet att vara med i spännande projektgrupper där du tillsammans med teamet jobbar med förbättrings- och utvecklingsområden inom området rekrytering.

Du kommer att arbeta efter bekväma kontorstider, mån-fre 08-17 med möjlighet till flextid. AFRY är även en hybrid arbetsplats och möjlighet till arbete på distans finns.

Vi söker dig som:

För att passa i rollen som Talent Sourcing Specialist på AFRY tror vi att dina personliga egenskaper är viktigare än tidigare arbetslivserfarenhet. Som person är du en kommunikativ lagspelare och har en god förmåga att skapa långsiktiga relationer. Samtidigt som du trivs att samarbeta med andra har du inga problem att utföra dina arbetsuppgifter självständigt. Du är målinriktad och det faller dig naturligt att ta egna initiativ som driver arbetet framåt.

Krav för tjänsten är akademisk utbildning inom Personalvetenskap, Beteendevetenskap eller annan för tjänsten relevant utbildning. Flytande svenska och engelska i tal samt skrift är också ett krav för tjänsten. För att trivas i rollen bör du även ha arbetslivserfarenhet från administrativt arbete och/eller kundkontakt sedan tidigare. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av rekryteringsarbete/search men det är inte ett krav för tjänsten.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY

Placering

Luleå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons