Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nytänkande mekanikkonstruktör

Electron Crosslinking AB · Halmstad

·

Ansök senast 19 maj (7 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Mekanikkonstruktör i din ansökan

Electron Crosslinking AB (ECAB) utvecklar, tillverkar och säljer kundanpassade elektronacceleratorer för industriapplikationer under eget varumärke. Typiska kundapplikationer är härdning av lack eller färg på kundens produkter, sterilisering av livsmedelsförpackningar, vulkning av gummi, laminering av foliematerial. Vi utför även installationen av vår maskin i kundens produktionslinje samt service och underhåll hos kunderna. Huvudkontoret är beläget i Halmstad och kunderna är mestadels koncentrerade till Europa. Produktportföljen spänner sig från relativt små elektronacceleratorer upp till större som väger flera ton.

ECAB är ett teknikorienterat företag och en elektronaccelerator spänner över många teknikområden såsom högspänning, vacuum-, process-, energi-, maskin-, el-, styr- och reglerteknik, dosimetri mm. Vi gör all konstruktion och programmering själva vilket gör att det alltid finns något att lära sig för den vetgirige.

ECAB’S produkter och teknik ligger rätt i tiden då allt fler regelverk går mot lägre energiförbrukning, minskad CO2 och förbud mot hälsofarliga metaller och kemikalier. Detta har gjort att fler kunder fått upp ögonen för tekniken och företaget är därav inne i ett expansivt skede.

Vi söker därför en mekanikkonstruktör för uppdrag som spänner från tidig konceptfas till färdig produkt. Du kommer arbeta med utveckling, nykonstruktion samt förbättringar av befintliga produkter. Mentaliteten är att vi hjälper varandra och det är inte sällan konstruktören assisterar montaget av sina konstruktioner. Vi arbetar ofta i kundrelaterade projekt som varar ca ett år och som konstruktör i ett litet bolag får du vara med genom hela produktframtagningen från kundens första förfrågan genom produktion och inköp till slutleverans. Du kommer att ingå i ett dynamiskt och kreativt team som arbetar med spännande och krävande utmaningar.

Vem du är

Du är en nytänkande produktutvecklare med ingenjörsexamen och minst 5 års erfarenhet och som kan hantera krav, ta fram koncept, konstruera och dokumentera. Du är van att driva projekt, söka information och uppskattar att hantera kontakter med kunder, leverantörer och tillverkare. Du har dokumenterad erfarenhet från något av CAD systemen CREO Elements, Solidworks eller Inventor. För att trivas och passa in hos oss bör du ha ett stort teknikintresse och ett lika stort engagemang, toppat med en ödmjuk och prestigelös inställning. Du bör vara strukturerad och ha sinne för både detaljer och helhet.

Nationella och internationella resor förekommer.

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Electron Crosslinking AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Electron Crosslinking AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Mekanikkonstruktör i din ansökan