Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nyfiken Ekonomiassistent till snabbväxande e-handel

Nyfiken Ekonomiassistent till snabbväxande e-handel

BGA Group AB · Gävle · Ansök senast 24 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vårt huvudkontoret i Gävle. Letar du efter ett ansvarsfullt arbete på en snabbväxande e-handel så kan det vara dig vi söker!

Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 12 marknader i Europa. Vi är fokuserad på heminredning med fokus på ramar, posters & textilier där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vårt första mål är 1 miljard. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle där tjänsten är lokaliserad. Vi söker dig som inte vill jobba i ett företag som vill vara "lagom" utan där hårt arbete och egna idéer och ansvar värdesätts högt. Vi växer snabbt och för rätt person finns de starka möjligheter till karriär inom rollen.


Vill du veta ännu mer om oss lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow

Som person är du analytisk och affärsintresserad. Du är en en naturlig problemlösare som ser lösningar på allt. Du behöver kunna arbeta självständigt och fungera i ett högt arbetstempo.

För rätt person finns stora möjlighet till avancemang och bli del av vår spännande resa. Som ekonomiassistent jobbar du för att BGA ska bli bäst i Europa. Du jobbar nära företagets ledning. Arbetsuppgifterna består av all löpande bokföring. Du är även delaktig i bokslutsarbetet och avstämningar. Andra administrativa uppgifter kan också förekomma. Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning och du är högskoleekonom med goda kunskaper i redovisning och administration.


Sök redan idag då vi tillämpar löpande rekrytering

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BGA Group AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

BGA Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons