Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Operativ Inköpare inom Supply Chain

Junior Operativ Inköpare inom Supply Chain

Konfidentiell · Järfälla · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM TJÄNSTEN:
Som operativ inköpare inom Supply Chain hos vår kund har du en varierande roll som innefattar inköp av material, orderläggning, leveransbevakning och flödesoptimering. Rollen är varierande och präglas även av ett stort projektfokus.

Du kommer tillsammans med ditt team köpa in material av olika slag och rollen kräver att du har nära relation till leverantörer samtidigt som du samarbetar krossfunktionellt internt i organisationen.

Vi ser gärna att du har förmågan att växla mellan olika uppdrag och kan hantera inköp av standardkomponenter såväl som till tillverkning av mer komplexa produkter.

VI SÖKER DIG SOM HAR:
Eftergymnasial utbildning inom ett tekniskt område. Kanske studerar du Industriell ekonomi eller maskinteknik.

Du är en driven person med intresse för supply chain, inköp och projektledning. Du är en lagspelare som gillar att jobba strukturerat och kvalitetsmedvetet. Att vara samarbetsinriktad, pragmatisk och lösningsorienterad är en självklarhet och även att driva arbetet framåt självständigt.
  • Flytande engelska och svenska, både i tal och skrift
  • God kommunikativ förmåga
OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund är ett globalt ingenjörsbolag som leder teknikutvecklingen inom sitt verksamhetsområde. Man ser mångfald som en tillgång och för dig som medarbetare finns goda utvecklingsmöjligheter.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående/ Enligt överenskommelse
  • Placering: Järfälla
  • Kontaktuppgifter: Mattias Isik
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Järfälla

Dela jobbannonsen

Anmäl annons