Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nyexaminerad systemvetare sökes till AMF!

Nyexaminerad systemvetare sökes till AMF!

Academic Work · Stockholm · Ansök senast 3 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om du är en nyexaminerad systemvetare, se hit nu! AMF letar idag efter deras nästa tillskott till deras IT-utvecklingsteam och söker dig som är nyfiken på att utvecklas bland ett gäng kompetenta och härliga kollegor. Låter det spännande? Fortsätt läs och glöm inte att ansöka!

Information om uppdraget

Som frontend/mallutvecklare hos AMF ges du en möjlighet att komma in i ett tätt team som präglas av ett riktigt gott samarbete och närvarande ledarskap. Du kommer ingå i det tvärfunktionella team som ansvarar för livcykelhanteringen av utskicksprocessen, vilken innehåller allt från urvalshantering, skapandet av manuella och digitala brev, arkivering till print och distribution. Som mallutvecklare kommer du fokusera på den nya utskicksplattformen, och den modul av lösningen där AMF kommer skapa mallar för utskick, vilket görs i CSS.

När samtliga brevmallar är utvecklade i den nya lösningen, finns goda möjligheter att arbeta med andra delar inom AMFs digitala kundmöte, exempelvis deras externa webbplats, som är byggt i EPiServer och frontendramverk som Bootstrap.

Du erbjuds
  • En arbetsplats som uppmuntrar intern rörlighet och får stora möjligheter att på sikt prova andra roller inom organisationen
  • En gedigen onboardingprocess med en kollega som handledare och en närvarande chef
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

För att se mer av hur AMF presenterar sig som arbetsgivare, ta gärna en titt på videon nedan!

Vi söker dig som
  • Har en avslutad högskole- eller universitetsutbildning inom IT
  • Har goda kunskaper i HTML, CSS och C#
  • Har erfarenhet av React (eller annat modernt ramverk) och Typescript
  • Har förståelse för objektorienterad programmering
  • Har en god förståelse för agila arbetsmetoder såsom Scrum eller Kanban
  • Är flytande i tal och skrift i svenska då språket dagligen används i arbetet
Som person har du ett eget driv, en nyfikenhet och vilja att ta tag i samt lösa utmaningar du stöter på. Du sporras av att jobba resultatinriktat och trivs i att arbeta i grupp. Vidare ser vi att du finner glädje i relationer och vill vara delaktig i ett team där det är ett stort fokus på att både dela med sig av och ta till sig ny kunskap.

Övrig information
  • Start: Januari/Februari 2022
  • Omfattning: Heltid, 6 månader med gods möjligheter till överrekrytering
  • Placering: Centrala Stockholm, möjlighet till distansarbete 2 dagar i veckan
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons