Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nyexaminerad revisorsassistent / Revisor i Sollefteå

Nyexaminerad revisorsassistent / Revisor i Sollefteå

Bravura · Örnsköldsvik · Ansök senast 11 sep.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en målinriktad, nyfiken och nyexaminerad ekonom som vill arbeta inom revision? Vill du arbeta i en roll där du får utvecklas och utmanas varje dag? Hos Baker Tilly får du möjlighet att arbeta tillsammans med erfarna kollegor och påbörja din karriär som revisor

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Baker Tilly Asplunds AB.

Om företagetBaker Tilly Sverige har 805 anställda vid ca 78 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr. De ingår i nätverket Baker Tilly International med verksamhet i 148 länder, 740 kontor och ca 37 000 medarbetare totalt.

Baker Tilly Asplunds har idag 21 medarbetare som är fördelade på deras kontor i Sollefteå, Ramsele och Kramfors. De ger företag, oavsett storlek, det bästa från två världar - servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en global organisation. Hos Baker Tilly Asplunds ingår du i ett team som har roligt på arbetet och är måna om allas trivsel.

ArbetsuppgifterI rollen som revisorsassistent arbetar i team tillsammans med erfarna kollegor på lokal, regional, nationell och global nivå. Du deltar i revisionsprocesser och genomför granskningsarbete av årsbokslut och årsredovisningar med handledning av en senior coach.

Direktkontakt med kunder ingår i din vardag, såväl som löpande administrativa uppgifter. Baker Tilly erbjuder flera interna utbildningsmöjligheter och du, som junior revisorsassistent ingår i en kvalitativ flerstegsutbildning där du fördjupar dina kunskapar inom revison.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Akademisk examen inom ekonomi
  • Erfarenhet av revisionsarbete eller redovisningsarbete är meriterande
  • God datorvana och systemkunskap
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
I denna process lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett stort engagemang för ditt arbete och trivs i en roll med stort eget ansvar. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt med en god samarbetsförmåga för att du ska kunna lära dig av andra. Vidare så är du prestigelös i ditt arbete, där du stöttar dina kollegor vid behov. Du trivs med att prata med kunder och motiveras av att ge förstklassig service. Det visar du med din förmåga att jobba rådgivande i kunddialogen och du ser alltid till att göra det lilla extra för kunden. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sollefteå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisning, redovisningsekonom, redovisningskonsult, ekonom, ekonomi, bokföring, löpande bokföring, bokslut, revision, revisor, Sollefteå, Baker Tilly, assistent, revisionsassistent, redovisningsassistent, ekonomiassistent

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Örnsköldsvik

Dela jobbannonsen

Anmäl annons