Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nyexaminerad IT-tekniker som brinner för Linux!

Nyexaminerad IT-tekniker som brinner för Linux!

Academic Work · Stockholm · Ansök senast 27 nov. (60 dagar kvar)

Heltid

Vill du vara med och med och ta fram vår kunds framtida interna molntjänst? I denna roll som IT-tekniker kommer du att arbeta med Container-teknologi och Open shift! Vi söker dig som har ett stort intresse för Linux och som drivs av att utvecklas inom IT. Här erbjuds du möjligheten att lära dig och växa i rollen med hjälp av kollegor med olika spetskunskaper inom statlig myndighet.

Information om uppdraget

Du kommer att ingå i ett team om ca 20 kollegor som besitter olika spetskunskaper, vilket ger dig stor möjlighet till lärande och utveckling inom IT. På denna arbetsplats är det högt i tak med ett ledarskap som främjar lärande och ett gott samarbete i teamet. Med en bra kultur på arbetsplatsen och med ett ledarskap som främjar medarbetarens utveckling kommer du ha stora möjligheter till att bredda dina kunskaper inom IT. Du kommer även arbeta i tätt samarbete med en engagerade kollegor i olika åldrar och med varierande kompetenser. Du kommer arbeta nära med utvecklare och hjälpa dem att få ut sina applikationer i Open Shift.

Du erbjuds

* Möjligheten att som junior få utveckla dina IT-kunskaper

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Arbeta med Linux och open source lösningar
 • Ha nära kontakt med utvecklare och tillhandahålla IT-lösningar utifrån deras idéer
 • Ta fram lösningar för att utveckla och bevara IT-miljön
 • Vidareutveckla interna containerlösningar
 • Hjälpa utvecklare att få ut sina applikationer så snabbt och tryggt som möjligt i Open Shift.
Vi söker dig som
 • Har en examen inom IT från Yrkeshögskola eller Universitet
 • Mycket goda kunskaper i svenska både tal och skrift då allt arbete sker på svenska
 • Har goda kunskaper i programmering (gärna Go eller Python)
 • Har ett stort intresse för Linux
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av Open Shift

Som person är du en driven och målinriktad lagspelare med ett stort teknikintresse. Du har en god samarbetsförmåga eftersom du kommer arbeta tätt med ett engagerat team. Du drivs av att lösa problem och är nyfiken på att lära dig nya saker. Vidare har du lätt för att se ett stort sammanhang och är initiativtagande. I denna roll kommer vi värdesätta dina personliga egenskaper väldigt högt, därav är motivation för tjänsten viktig.

Övrig information
 • Start: Augusti 2022
 • Omfattning: Heltid, 8.00-17.00
 • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen