Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nyexaminerad ekonom, Katrineholm

SjötorpsHus AB · Katrineholm · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som är nyexaminerad ekonom och söker ett modernt företag att utvecklas inom. Den här tjänsten passar dig som vill få en bred erfarenhet och förståelse för olika ekonomiska processer. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och tycker om att jobba som ”spindeln i nätet”. Vi sitter i fräscha lokaler i Katrineholm och vi ser gärna att du kan börja hos oss omgående.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara att jobba med leverantörsfakturor och kundfakturor, bokföring av ekonomiska händelser, statistik, fastighetsförvaltning och utveckling av organisationens olika administrativa arbetsformer. Du jobbar tätt med vår ekonomi- och HR chef vilket innebär att du kommer få lära dig och få jobba med varierande analyser, prognoser och avstämningar.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har kandidatexamen inom ekonomi från universitet/högskola. Du uttrycker dig flytande i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift. Viktigt att du är nyfiken och tycker om att lära dig jobba i olika datasystem. Du kommer få introduktion i dina olika arbetsuppgifter, som kommer att växa och förändras i takt med den erfarenhet och kunskap som du införskaffar dig.

Personliga egenskaper

För den här tjänsten är det viktigt att du är en nyfiken person som tycker om att jobba systematiskt och som månar om att arbetsuppgifterna utförs korrekt. Det är en positiv arbetskultur inom företaget och i likhet med oss övriga är du är en glad, lösningsorienterad person som ser möjligheter. Omtanke, flexibilitet och förtroende för varandra är tre värdeord som genomsyrar företaget som du kommer att bli en del av.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ekonomi- och HR chefen Bruno Maras, bruno.maras@sjotorpshus.se. I denna rekrytering kommer urval att ske löpande, vi ser fram emot att ta del av din ansökan via e-post så snart som möjligt.

Vi har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SjötorpsHus AB

Placering

Katrineholm

Kontaktperson

SjötorpsHus AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons