Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nyexad legitimerad farmaceut / receptarie / apotekare till Tamro

Bravura · Stockholm · Ansök senast 14 dec. (59 dagar kvar)

Heltid

Är du legitimerad receptarie eller apotekare och vill bli en del av en marknadsledande distributör inom läkemedelsförsörjning? Vill du testa att jobba som farmaceut i annan miljö än inom apotekens värld? Tamros Logistikapotek söker nu en samarbetsinriktad farmaceut till sitt team i Stockholm!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Tamro.

Om företagetTamro är en oberoende aktör och helhetspartner inom logistiktjänster, kommersiella tjänster och innovationstjänster för hälsa och sjukvård. Vi har 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Och på så vis underlättar vi vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter.

ArbetsuppgifterI rollen som farmaceut på Tamros Logistikapotek arbetar du med Apoteket AB:s distanshandel av läkemedelsförsörjning till kund. Du ingår i ett team tillsammans med cirka 20 farmaceuter och ansvarar för orderberedningen av e-handel. Din främsta arbetsuppgift är att ansvara för och utföra den tekniska kontrollen av läkemedel innan den når kund. I rollen svarar du för en kvalitetssäkrad läkemedelshantering under transport samt att sortera, förpacka och doseringsetikettera läkemedel. Du ansvarar självständigt för dina uppgifter men arbetar tillsammans i ett team på cirka 100 medarbetare från olika avdelningar. Som medarbetare har du en central roll i arbetet att bidra till en effektiv och trygg läkemedelsförsörjning samt till att Tamro uppnår kraven på tillgänglighet, kvalité och service.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Receptarie- eller apotekarlegitimation
  • Flytande kunskaper i svenska, både i tal och skrift
I den här rollen blir du en del av produktionen som kännetecknas av snabb rörlighet och det är därför viktigt att du är stresstålig och trivs i en roll med högt arbetstempo. Då du blir en del av ett team där det är mycket viktigt med samarbete söker vi sig som är samarbetsinriktad och trivs i en social kontext. För att lyckas i rollen är du en noggrann och ansvarstagande person. För att säkerställa en trygg läkemedelsförsörjning är du uppmärksam på detaljer och i ditt arbete är du grundlig i ditt utförande.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Kungens Kurva
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:farmaceut, apotekare, receptarie, apotek, meidicin, Life Science, Tamro, e-handel

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm