Nybyggda Lerviks förskola söker legitimerad Förskollärare

Lomma kommun · Lomma

·

Ansök senast 24 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet. I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss! Lerviks förskola har varit öppen i två läsår och har landat i att vi har byggt upp en ny förskoleorganisation där lokalernas arkitektur ger möjligheter till samarbete med nya och olika lösningar, pedagogiskt, professionellt, organisatoriskt och även organisationskulturellt.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare hos oss i Lomma kommun har du din profil med hjärtat och nyfikenheten i läroplanens två delar, normer och värden samt kunskap och utveckling. Att ge barnen variation och möjligheter blir grunden i det dagliga arbetet. Att praktisera teorierna i praktiken. De ska synas, verkas och göra avtryck i verksamheten. Tjänsten är i en 1-2 års barngrupp och du kommer tillsammans med barnskötaren på avdelning att verka för att ge barnen en trygg, rolig och utvecklande miljö. Personalen har inflytande över den dagliga verksamheten och planerar den efter barnens behov och intressen. Samtidigt ska du kunna inspirera barnen och kunna fånga deras uppmärksamhet för att driva arbetet framåt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har genomgått förskollärarutbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbetet men det är inget krav. God förmåga att uttrycka dig i svenska språket, såväl skriftligt som muntligt, är ett krav. TAKK och AKK är verktygen som används i barngruppen så det är meriterande om du har kunskap och kompetens i detta då det behövs praktiseras direkt. Du får gärna ha ett speciellt intresse- eller kunskapsområde som du kan bidra dra med. Barn med särskilda rättigheter möter du med nyfikenhet och respekt och du har erfarenhet och kunskap i lågaffektivt bemötande. För att trivas och lyckas i arbetet tror vi att egenskaper som framåtanda, reflektionsförmåga, trygghet, viss stresstålighet och personlig mognad är nödvändiga. Att vara lyhörd för barnen och deras närståendes behov är också självklart. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter liksom att du är öppen för att lära dig av dina kollegor. Som medarbetare i Lomma kommun erbjuds du friskvårdsbidrag. Att kombinera arbete med föräldraskap är en självklarhet för oss.

Övrigt
Allmän visstidsanställning till och med 2021-05-31 med eventuell möjlighet till förlängning Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika! I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lomma kommun

Placering

Lomma

Kontaktperson

Cecilia Holst

040-641 12 38