Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu söker vi produktionsmedarbetare till kund i Ulricehamn!

OnePartnerGroup Borås · Borås · Ansök senast 8 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du tidigare erfarenhet av industriell tillverkning och söker ett heltidsarbete? Då har vi jobbet för dig!

Vi på OnePartnerGroup söker just nu produktionsmedarbetare för kunds räkning för heltidsuppdrag.
Det huvudsakligs arbetsuppgifterna är arbete vid produktionsstationerna och tillverkningsmaskinerna där produkterna tillverkas och kontrolleras.
När produkterna är färdiga sker plock, packning och etikettering, produkterna skickas senare vidare för utleverans till kunder. 


Vad kommer du göra på jobbet?
Som produktionsmedarbetare kommer du att arbeta både i team och självständigt. Det är ett arbete med många varierande uppgifter där du får smaka på industrins mångsidighet.
Uppgifterna kan variera mellan manuellt handarbete till maskinarbete, där det gäller att kunna producera goda resultat i enlighet med verksamhetens mål. 
Du kommer att vara på en arbetsplats med en kamratlig och positiv stämning! Därför tror vi att du är en lagspelare som har en positiv grundinställning och drivs av nya utmaningar!

Vem söker vi?
Vi letar efter personer som är flexibla och som har god problemlösningsförmåga, vi vill att du har tålamod och är noggrann.
Vi tror att du är en driven person med hög arbetsmoral, arbetet innebär att man har fysisk styrka och tycker att det är kul att arbeta med kroppen. 

För att passa in i vår verksamhet så ser vi gärna att du har tidigare arbetslivserfarenheter inom lager och/eller industrin.
Vi vill att du berättar om din tidigare erfarenhet och vad just du tror att du kan bidra med i den här tjänsten i din ansökan.

Krav: 
- Tidigare erfarenhet av industri- eller produktionsarbete.

Meriterande: 
- Körkort och tillgång till bil. 

Villkor: 
Start: Omgående eller enligt överenskommelse 
Ort: Ulricehamn
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid


Tjänsterna kommer tillsättas omgående så sök redan idag! 

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup Borås

Placering

Borås

Kontaktperson

OnePartnerGroup Borås AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons