Jobbsafari är en del avschibsted logo

Betongarbetare sökes till Bollebygd

K-Prefab · Bollebygd · Ansök senast 4 maj

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du kunskap och erfarenhet av att arbeta inom betongindustrin ? Tycker du om att arbeta fysiskt? Titta hit!

OM FÖRETAGET

Företaget är en av marknadens främsta aktörer inom prefabricerad betong. De bygger och utvecklar produkter för flerfamiljsbostäder, kontor samt industri- och lantbruksbyggnader. Företaget arbetar med helhetslösningar utefter behov, krav och önskemål.


OM TJÄNSTEN


Du kommer att arbeta med formning, gjutning och armering av olika betongelement såsom väggar, balkonger och trappor. Detta gör du tillsammans med dina medarbetare i ett nära team för att uppnå de uppsatta målen. Hantverksarbetet utförs med stor noggrannhet och precision samt genomsyras av stort fokus på kvalitet och säkerhet.


OM DIG


Vi söker dig som har erfarenhet av hantverksarbete inom produktion och betonggjutning. Det är viktigt att det framgår tydligt i ditt CV vad du har utfört för arbetsuppgifter inom branschen. Arbetet är emellanåt tungt, vilket innebär att man bör trivas med att jobba fysiskt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är noggrann, engagerad och har lätt för att samarbeta.

Har du kunskaper i ritningsläsning ser vi det som meriterande.


KRAV

  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Traverskort
  • B-körkort
  • Tillgång till bil
  • God samarbetsförmåga.
MERITERANDE
  • truckkort
  • kunskaper i ritningsläsning

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Bollebygd
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid 6 månader

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN


Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Har du frågor specifikt om tjänsten är du välkommen att kontakta kundansvarig rekryterare på nathalie.haglund-georgiev@lernia.se

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer enligt löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se


OM LERNIA


Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

K-Prefab

Placering

Bollebygd

Dela jobbannonsen

Anmäl annons