Nu söker vi morgondagens stjärnor till ASM Foods i Mjölby!

Adecco Sweden AB · Mjölby

·

Ansök senast 14 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Beskriver personer i din omgivning dig som ordningsam, noggrann och engagerad? Då kan du vara den framtidsstjärna vi söker till vår kund ASM Foods i Mjölby! Urvalet sker löpande.

Om tjänsten
Som processoperatör på ASM Foods kommer du att vara en del i tillverkningen där du framställer och paketerar företagets produkter. I tjänsten som processoperatör kommer du bli introducerad till fabrikens olika processer där du så småningom kommer ansvara för en process flöde. Till en början kommer du bli upplärd i enklare processer för att sedan byggas på med mer kunskap och utvecklas i mer komplicerade processer. Tjänsten som processoperatör hos ASM Foods har en stor spännvidd över arbetsuppgifter och därför är det viktigt att du är ansvarstagande och själv kan driva arbetsprocessen framåt. Tjänsten innebär två- eller treskift.

Tjänsten är ett konsultuppdrag som ska tillsätts omgående. För rätt personer finns det på sikt möjlighet till en direkt anställning hos ASM Foods.

Om dig
Kanske är du som söker i början av din karriär och vill vara med och utvecklas tillsammans med ASM Foods? Eller så har du kanske arbetat i livsmedelsbranschen tidigare och har goda kunskaper i livsmedelsäkerhet? Oavsett vad du har gjort tidigare är det viktigaste att du är person med de rätta egenskaperna och intentionerna. ASM Foods vill nu investera i personal som har en långsiktighet och som vill arbeta och växa tillsammans in i företaget framåt. Har du truckkort A + B samt erfarenhet av att köra truck är det meriterande för tjänsten.

Viktigt för tjänsten är:
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Arbetar målinriktat
  • Kvalitetsmedveten
  • Noggrannhet
  • Engagemang
  • Ansvarstagande
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget
ASM Foods AB, är en del av Barry Callebaut koncernen, och utvecklar och producerar kundanpassade varor för bageri-, mejeri- och glassindustrin. Barry Callebaut är världens ledande tillverkare av högkvalitativa choklad- och kakaoprodukter. Vi är ett företag som erbjuder allt från kakaobönor till den finaste chokladprodukten till hela livsmedelsbranschen. Vi har ett långvarigt engagemang för hållbarhet och vårt mål är att forma hållbar kakao och choklad år 2025. Vårt huvudkontor ligger i Zürich och vi har mer än 12 000 passionerade anställda som arbetar i mer än 40 länder världen över. Vi är väldigt stolta över vilka vi är och vad vi gör.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Tove Bohlin via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Processoperatör, operatör, livsmedel, livsmedelsbranschen, truckkort, Adecco, ASM Foods AB, Mjölby

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Mjölby