Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu söker vi maskinoperatörer för kommande uppdrag

Lernia · Skövde · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Vi söker nu dig som vill jobba inom industrin som maskinoperatör i Skaraborg!

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter kommer att innebära hantering av olika typer maskiner och ev. truckkörning. Som anställd får du en upplärning av dina arbetsuppgifter för att sedan snabbt och smidigt komma in i dina nya arbetsrutiner. Det finns alltid chans för utveckling på arbetsplatsen för de som visar intresse, engagemang och intiativtagande.

Du ska tillsammans med dina arbetskamrater utveckla arbetsplatsen och arbetssättet gällande förbättringsarbete och arbeta målstyrt mot företagets och avdelningens uppsatta mål. I rollen som maskinoperatör kommer du även att arbeta med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom industrin.

Om dig
Vi söker dig som är en lyhörd och organiserad person. Du bör motiveras av att arbeta med människor och vara en viktig kugge på arbetsplatsen. Att du har erfarenhet från verkstads- eller tillverkningsindustrin eller likvärdig utbildning ser vi som meriterande. Viktigt för oss är att du som söker alltid vill bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Krav:
* B-körkort samt tillgång till egen bil

Meriterande:
  • Erfarenhet från industri
  • Industriell utbildning eller annan relevant utbildning
  • Truckkort
Personliga egenskaper:
Som person är du arbetsvillig, intiativtagande och samarbetsvillig. Du innehar en positiv inställning till både arbete och kollegor. Att vara anställd på Lernia innebär att du är plikttrogen, noggrann, flexibel och är en hjälpsam kollega. För oss är det viktigt att du trivs och har kul på jobbet!

Om anställningen
  • Placeringsort: Skaraborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare, Sandra Magnusson, sandra.magnusson@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Skövde

Dela jobbannonsen

Anmäl annons