Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu söker vi fler trafiklärare i Nybro!

Nu söker vi fler trafiklärare i Nybro!

Nova trafikskola Nybro · Nybro · Ansök senast 14 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Nova Trafikskola

Nova trafikskola startades i Nybro den 4e augusti 2018 och blev snabbt en populär trafikskola på orten! Vi var då 2 heltidsanställda trafiklärare och en receptionist anställd på ca 20%.

Den 25e april 2020 expanderade vi till Kalmar och idag utbildar vi på samtliga behörigheter som ingår i grupp 1. Am, A/A1/A2, B, B96/BE. Vi planerar just nu för att starta igång utbildning för de tunga behörigheterna 2021 och sitter just nu och inväntar tillstånden före dessa behörigheter, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE.

Idag är vi 9 medarbetare varav 7 trafiklärare och två receptionister. Vi har utöver våra 7 trafiklärare också 3 stycken trafiklärar-studerande som gör praktik hos oss fram till deras examen i december 2020.

Detta innebär att vi efter årsskiftet är 10 st trafiklärare på två orter (Kalmar/Nybro).

Trafiklärarna är kollektivanställda och har ett arbetsschema på 38 timmar inplanerade timmar för undervisning samt 2 timmar flexibel tid. Vi jobbar tillsammans för gemensamma mål och strävar efter att bli ett av Sveriges bästa utbildningsföretag inom säkerhet och trafik.

Ett av våra främsta mål är att vara den bästa arbetsplatsen för både kunder och medarbetare! Våra medarbetare är viktiga för oss!


Din anställning

Anställningen gäller i första hand för utbildning på personbil, men har du drömmar och mål om att utbilda på andra behörigheter hjälper vi dig att nå dit.

Du kommer att vara med att följa och planera dina elevers väg till körkort. Brinner du dessutom för teoriundervisning är det meriterande.

Du blir kollektivanställd hos oss på heltid och tillsvidare, Tillsammans strävar vi mot samma mål och för att hjälpa varandra.

Du har hos möjligheten till utveckling inom branschen till andra behörigheter, där vi stöttar och hjälper dig till nya nivåer.


Vad krävs av dig?

Kraven som ställs är att du är av transportstyrelsen godkänd som trafiklärare (du måste kunna visa intyg) alternativt att du går trafiklärarutbildningen. Vi vill att du är serviceinriktad och har ett gott bemötande mot såväl kunder som medarbetare.


Ort: Som du kan läsa här på annonsen gäller den här annonsen för Nova trafikskola i Nybro, men vi söker 2 trafiklärare till Nybro och 2 trafiklärare till kalmar.


Hur går ansökan till?

Ansök om tjänsten antingen via vår hemsida eller genom att skicka din ansökan till andreas@novatrafik.nu

Därefter sker kontakt och du kommer att komma in på två anställningsmöten.

Möte 1: Här träffar du personalen dvs dina blivande medarbetare (inkl företagsledarna), där du får chansen att ställa frågor till dem (då dem har bättre och mer kunskap om hur det är att jobba för Nova trafikskola än företagsledarna)

Möte 2: Här träffar du endast företagsledaren och/alternativt platschefen och diskutera detaljer om din anställning.

Därefter bestämmer vi tillsammans med dig hur lång tid du behöver för att fundera på om detta är något för dig.


Väl mött

Andreas m. personal

Nova trafikskola

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nova trafikskola Nybro

Placering

Nybro

Kontaktperson

Neonstar AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons