Nu söker vi erfaren rostskyddsmålare till vår kund i Oskarshamn

Lernia · Oskarshamn

·

Ansök senast 6 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Lernia söker en erfaren rostskyddsmålare till vår kund i Oskarshamnsområdet. Det är stora ytor som man arbetar med och arbetsuppgifterna är bitvis tunga. För mer information ring ansvarig rekryterare Elin Eriksson på telefonnummer 0722/541371.

Formell kompetens
  • Du har kompetens inom ytbehandling, blästring, målning
  • Du är noggrann och kvalitetsmedveten - viktigt med känsla för resultat
  • Du kan läsa och förstå instruktioner och ritningar
  • Du kan svenska i tal och skrift
  • Du har körkort
Din bakgrund

Du har erfarenhet av yrket sedan innan och är inte rädd att få smuts under naglarna. Du är vid god fysik förmåga och är inte rädd för att hugga i. Du är van vid att arbeta både i inomhus och utomhusmiljö.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Oskarshamn

Tjänsten är en del av Lernias uthyrningsverksamhet och du kommer erbjudas en anställning via Lernia med goda möjligheter till permanent anställning hos kund.

Tillträdesdag

Urvalet kommer att ske löpande då denna tillsättning är omgående eller enligt överenskommelse. Välkommen in med din ansökan!

Information

Är du aktuell för denna tjänst så kommer vi att kontakta dig för en telefonintervju. Går du inte vidare i denna rekryteringsprocess så är du naturligtvis välkommen att söka på våra andra annonser.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Oskarshamn