Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu söker vi en projektkoordinator till Jernforsen Energy AB i Hultsfred

Nu söker vi en projektkoordinator till Jernforsen Energy AB i Hultsfred

Jernforsen Energy AB · Oskarshamn · Ansök senast 30 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Sedan 1984 har Jernforsen levererat biobränsleanläggningar till mer än 1.000 nöjda kunder världen över. Idag är vi stolta över att vara i spetsen för teknisk utveckling och produktion av biobränsleanläggningar. Vår organisation drivs av ett stort engagemang och ambitionen om att alltid leverera produkter och support i toppklass.

Våra kunder är främst sågverk och andra träbearbetande industrier, pappers- och cellulosaindustrin samt kommuner och energiverk.

Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator stöttar du en eller flera chefer i det dagliga arbetet och du arbetar i en föränderlig miljö med varierade arbetsuppgifter. Din huvudsakliga uppgift är att underlätta för chefen genom att bland annat planera, leda, genomföra och följa upp olika projekt och aktiviteter.

I tjänsten ingår att ansvara för dokumentation, hantera externa kontakter och inköpsärenden samt göra ekonomiska uppföljningar. Vid behov kommer du också att arbeta med att förberedelser av möten och presentationsmaterial samt hantera fakturor och orderhantering.

Formell kompetens
  • Erfarenhet av liknande roll
  • God svenska samt engelska i såväl tal som skrift
  • Goda färdigheter i Office-paketen
  • Erfarenhet av kommunikation
  • Erfarenhet av tekniskt arbete
  • Erfarenhet av projektledning
  • Utbildning inom el och energi är meriterande
Personliga egenskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och för att trivas i rollen som projektkoordinator trivs du med att ha mycket på ditt bord samtidigt. Du har ett stort tekniskt intresse. Rollen kan komma att styras efter dina personliga egenskaper och färdigheter. Du är serviceminded och har lätt för att kommunicera med människor på alla nivåer i organisationen. Du är prestigelös och tycker att det är motiverande med uppgifter som varierar i svårighetsgrad. Du är analytisk och har ett ekonomiskt tänk. Vidare är du mycket strukturerad och kan behålla lugnet i en stressig miljö.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Heltid/Järnforsen

Vid denna rekrytering kommer du erbjudas en anställning direkt hos kundföretaget.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jernforsen Energy AB

Placering

Oskarshamn

Dela jobbannonsen

Anmäl annons