Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu söker vi en processoperatör sökes till Skånemejerier!

Nu söker vi en processoperatör sökes till Skånemejerier!

StudentConsulting · Malmö · Ansök senast 31 aug.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du studerande med ett intresse för produktion och livsmedelsindustrin? Har du tidigare erfarenhet av arbete som processoperatör/maskinoperatör och känner att du vill kombinera studier med extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu processoperatör till vår kund Skånemejerier som ligger i Fosie.

Arbetsuppgifterna består av att övervaka processen och tillverka livsmedelsprodukter till rätt mängd och kvalitet. Det ingår även att leverera produkterna på utsatt tid samt kontroll av processutrustningen under drift. Arbetet som processoperatör är självständigt och ställer krav på att man kan hantera många saker samtidigt, men även att du är kvalitets- och hygienmedveten.

För att vara aktuell för tjänsten skall du vara student på högskola, Komvux eller universitet och ha minst två år kvar av studier. Då tjänsten innefattar skiftarbete måste du vara tillgänglig för arbete alla tider på dygnet, du behöver ha ett flexibelt schema i skolan och vilja arbeta ca tre pass i veckan.

Du kommer vara anställd hos Studentconsulting och uthyrd till kund.

Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. De har fyra anläggningar i södra Sverige: på den största anläggning i Malmö tillverkas de flesta av våra färskvaror, på de två enheterna i Kristianstad produceras ost och förädlar och packar den. I Hjo finns den ekologiska tillverkningen.
Sedan 2012 ingår Skånemejerier i franska Groupe Lactalis-koncernen, världens största ostproducent.

Skånemejerier arbetar för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Slutkandidat till tjänsten kommer därför att bli ombedd att presentera ett utdrag ur belastningsregistret samt genomföra ett drogtest. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Detta söker vi:

Vi efterfrågar dig som är stresstålig, strukturerad, noggrann, förändringsbenägen och har en god samarbetsförmåga. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska och engelska och ett intresse för data och teknik. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ses detta som mycket meriterande.

Låter detta som ett jobba för dig? Sök då reda idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsterna kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat.

Sökord: Skånemejerier, Student, Produktion, Processoperatör, Deltid

Sökord: Skånemejerier, Student, Produktion, Processoperatör, Deltid

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons