Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu söker vi en NIS-ingenjör till Ellevio!

Nu söker vi en NIS-ingenjör till Ellevio!

Clevry · Karlstad · Ansök senast 11 sep.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi en Network Information System-ingenjör till vår kund Ellevio.

Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Din roll

I rollen som Network Information System-ingenjör kommer du att löpande granska och göra ändringar i Ellevios elnätsmodell för att säkerställa att den överensstämmer mot verkligheten i samband med de förändringar som görs i Ellevios elnät dagligen. Du kommer att uppdatera dessa elnätsscheman i Autocad och ADMS. Du kommer att supporta andra avdelningar i dokumentationsrelaterande ärenden och vara delaktig i utvecklingsprojekt. Du kommer att göra olika tester för nya releaser av system och arbeta löpande för att förbättra och effektivisera arbetssätt i systemen. Det kan även tillkomma ytterligare arbetsuppgifter kopplade till specifika projekt internt på Ellevio.

I denna roll kommer du att inledningsvis arbeta som konsult via oss på Clevry i 6 månader med eventuell chans till förlängning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Granska och göra ändringar i Ellevios elnätsmodell
  • Granska elnätsscheman
  • Uppdatera elnätsscheman i Autocad och ADMS
  • Ge support i diverse dokumentationsrelaterade ärenden till andra avdelningar
  • Vara delaktig i utvecklingsprojekt rörande dokumentation kopplat till andra avdelningar
  • Delta i testning av nya releaser av system
  • Ansvara för att utföra felsökning vid dokumentationsavvikelser
  • Arbeta med kontinuerlig förbättring och effektivisering av arbetssätt och system
Start: Augusti/ september

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag i 6 månader med eventuell chans till förlängning.

Placering: Karlstad

Arbetstider: Kontorstider (08:00-17:00)

Din profil

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet från elkraft, elteknik, energi och miljö, NIS eller samhällsplanering. Du kan exempelvis ha arbetat ute i fält med elnät sedan tidigare. Det är meriterande för rollen om du har arbetat med Autocad men det är inget krav. Som person är du noggrann, självgående, driven och har ett stort öga för detaljer. Du är nyfiken och vill ständigt utvecklas och tycker om att arbeta i team.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Efter att du har skickat in din ansökan kommer vi att behandla den så snart vi kan. Om du aktuell för tjänsten kommer vi sedan att kontakta dig för en telefonavstämning. I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81 eller +46 (0) 70 729 87 35.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clevry

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Sophia Borelius

070 417 92 81

Dela jobbannonsen

Anmäl annons