Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu söker vi en förskrivare till hjälpmedelscentralen

Nu söker vi en förskrivare till hjälpmedelscentralen

Region Kronoberg · Växjö · Ansök senast 21 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Nu finns chansen att vara med i vårt team på hjälpmedelscentralen. Vårt uppdrag är att ge människor med funktionsnedsättning förutsättningar för delaktighet i samhället. Vi erbjuder lösningar, avancerad teknik och specialanpassningar i de fall marknadens hjälpmedel inte uppfyller brukarens behov. Hos oss blir du en av 18 medarbetare som alla berikar verksamheten genom sina olika uppdrag. Hjälpmedelscentralen består av hjälpmedelstekniker, lagerpersonal, administration och hjälpmedelskonsulenter. Personalgruppen är en bra mix med lika fördelning kvinnor och män och med en utspridd åldersspann. Hjälpmedelscentralen finns centralt på Sigfridsområdet men kommer enligt planering under hösten 2022 flytta in i nya lokaler, anpassade efter våra önskemål och behov. Vi har en spännande tid framför oss, i samklang med att hjälpmedelsområdet alltid är föränderligt och inspirerande.

Arbetsuppgifter
Du kommer jobba som förskrivare av enklare elrullstolar samt scootrar. Det innebär utprovning och/eller anpassning av hjälpmedel i samverkan med patient, anhörig, förskrivare och hjälpmedelstekniker. Ditt uppdrag är att kombinera medicinsk kunskap och sortimentskännedom med brukarens specifika behov. På så sätt är du med och bidrar till bättre livskvalitet för personer med funktionsnedsättning! Titeln är hjälpmedelskonsulent men jobbet innebär en förskrivarroll inom området enklare elrullstolar och scootrar. Du kommer jobba som förskrivare med hela Kronobergs län som arbetsplats, och ha ett nära samarbete med hjälpmedelstekniker och leverantörer. Arbetet ger en stor variation, utveckling och spännande möten. Eftersom hjälpmedelsvärlden är föränderlig och behovet styr vårt uppdrag behöver du även vara beredd på förändrade hjälpmedelsområden. Du kommer att växa i din roll genom att aktivt vara med och påverka och utveckla nya arbetssätt. Rollen som förskrivare/konsulent innebär exempelvis: *expertkunskap i hjälpmedelsfrågor * marknadsbevakning och sortimentsurval *upphandling *hålla i utbildningstillfällen *jobba med rutiner och förbättringsarbete Är du en person med lite skinn på näsan? Gillar du variation och att den ena dagen inte är den andra lik? Då är detta jobbet för dig!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut gärna med erfarenhet inom legitimerat yrkesområde. Vi kräver ingen förkunskap inom produktområdet elrullstolar/scootrar utan snarare viljan och nyfikenheten att lära. Utbildning kommer tillhandahållas av oss samt av leverantörer inom det specifika området. Du har god datorvana och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket. B-körkort krävs då arbetet medför resor i tjänsten. Du är självständig, engagerad och tar ansvar för ditt arbete genom struktur och god förmåga att hitta lösningar på problem på ett konstruktivt sätt. Du drivs av en positiv syn och bidrar med energi och arbetsglädje. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet så vi får rätt person till vårt team. Region Kronoberg erbjuder nyinflyttade medarbetare "inflyttarservice", det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronoberg. Läs mer om det och våra andra förmåner här: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/ Välkommen att kontakta oss för mer information! Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Kronoberg

Placering

Växjö

Kontaktperson

Lina Svensson

0767-207583

Dela jobbannonsen

Anmäl annons