Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu söker vi en driven och engagerad enhetschef till vår hemtjänst

Nu söker vi en driven och engagerad enhetschef till vår hemtjänst

Hallands Carecenter AB · Varberg · Ansök senast 10 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hallands CareCenter är ett hemtjänstföretag som finns i Varbergskommun sedan 2007. Företaget växer och vi behöver förstärka vår organisation med en enhetschef.

Nu söker vi dig som vill axla uppdraget som enhetschef inom vårt nya hemtjänstområde i Falkenberg .

Som enhetschef kommer du att ansvara för att starta upp ett nytt område för inom vår verksamhet. Vi vill att du medverkar till att vår verksamhet bedrivs framgångsrikt, kvalitativt och visionärt. Du kommer att ingå i vår ledningsgrupp och ha fullt personal-, budget- och arbetsmiljöansvar för det tilltänkta området.

Vi ser vikten av att du har helhetssyn och att du på ett positivt sätt tillvaratar medarbetarnas kompetens och engagemang samt får dem delaktiga och engagerade i verksamheten. Genom coachande ledarskap ser du till att den dagliga verksamheten fungerar.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som har en högskoleutbildning som socionom, personalvetare, sjuksköterska eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
  • Vi ser gärna att du arbetat inom vård och omsorg och meriterande om det är inom äldreomsorg
  • Meriterande om du har arbetat i verksamhetssystem och bemanningssystem anpassade till hemtjänst eller särskilt boende.
  • Vi värdesätter din förmåga att skapa delaktighet, att kunna vara nytänkande samt att du har förmågan att vara kundorienterad. Du är bra på att samarbeta med andra, initiativrik och van att arbeta självständigt.
  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
  • Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.


Övrig information

  • Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.
  • Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
  • Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hallands Carecenter AB

Placering

Varberg

Kontaktperson

Hallands Carecenter AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons