Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu söker vi efter flera processoperatörer/industrimedarbetare till DIAB i Laholm

Nu söker vi efter flera processoperatörer/industrimedarbetare till DIAB i Laholm

Jobandtalent · Laholm · Ansök senast 21 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Som processoperatör får du ett omväxlande arbete med systemövervakning, olika fysiska arbetsmoment, kvalitetstester, truckkörning och samt arbeta med att driva och utveckla förbättringsarbeten. Du kommer att ingå i ett skiftlag där samarbetet är viktigt. Arbetstiden är skiftgång med 2-skift alt 5-skift

DINA KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann, flexibel och drivande. Du tar ansvar för det egna och gruppens resultat, är kreativ och ser till att det som sagts blir gjort. Då du ingår i ett skiftlag, är god samarbets- och kommunikationsförmåga viktigt.
Vi vill poängtera att vi värdesätter rätt inställning och personlighet där du som person är positiv och har en hög arbetsmoral. Säkerhet och ordning och reda är också av största vikt hos oss. Du har en god fysik då det finns arbetsuppgifter som är fysiskt krävande.

KRAV
  • B-körkort
MERITERANDE
  • Grundläggande IT-kunskaper
  • Maskinkunskap
  • Vana att hantera processteknik är meriterande
  • Problemlösning, felsökning
  • Truckkort för ledstaplare och motvikt är meriterande

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du: har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent. är ansvarsfull har god känsla för detaljer. är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment. är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.

OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobandtalent

Placering

Laholm

Kontaktperson

Alexandra Eriksson

073-6789490

Dela jobbannonsen

Anmäl annons