Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu söker vi dig som vill arbeta som resande Servicetekniker

Nu söker vi dig som vill arbeta som resande Servicetekniker

2Complete · Uppsala · Ansök senast 17 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en servicetekniker som vill arbeta nära kund och tycker det låter roligt att resa till olika länder och städer. Företaget tillhandahåller pumpar från ett 20 tal ledande tillverkare runt om i världen på den svenska marknaden. De är verksamma inom många branscher som t.ex. processindustri och vatten och avlopp och är riktigt bra på krävande applikationer men pumpade media som är frätande, slitande och svårpumpade.

Affärsområde Värmeteknik tillverkar Elpannor för både låg- och högspänning som de levererar över hela världen.
Som servicetekniker utför du montage vid nyinstallation samt förebyggande och avhjälpande underhåll på våra elpannor och olika typer av pumpar hos våra kunder runt om i världen och i vår serviceverkstad i Arninge industriområde norr om Stockholm som också är placeringsort när du inte utgår hemifrån och åker till kund.

Vi söker dig som är flexibel och har möjlighet att resa i tjänsten.

Din profil

För att lyckas med uppdraget tror vi att du har någon form av teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande och du har minst 3-5 års erfarenhet av industriellt service- och underhållsarbete. Har du arbetat som mekaniker eller tekniker är detta meriterande.

Som person är du är en självgående och social person som trivs med att vara ett av våra ansikten utåt. Du är också affärsinriktad och tycker om att resa i jobbet. Självklart är du en lagspelare som tillsammans med kollegorna vill utveckla vår serviceverksamhet och aktivt bidra med idéer och lösningar på såväl tekniska som administrativa och affärsmässiga frågor inom området service. Har du kunskap inom el och reglerteknik så är det mycket meriterande och du måste tala och skriva flytande Svenska och Engelska för att hantera kontakter med våra kunder och leverantörer.

Körkort klass B är ett krav.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgns, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Servicetekniker, mekaniker, drifttekniker, fältmekaniker

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2Complete

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Emily Higgins

073 365 68 32

Dela jobbannonsen

Anmäl annons