Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu söker vi ännu flera produktionsmedarbetare till Ortolab

Nu söker vi ännu flera produktionsmedarbetare till Ortolab

Ortolab AB · Nordmaling · Ansök senast 15 juli (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

På Ortolab erbjuder vi alla våra anställda givande och utmanande arbetsuppgifter i en god arbetsmiljö i nyrenoverade lokaler. Hos oss får alla medarbetare chansen att synas och bidra med idéer och engagemang. Arbetet genomsyras av ständiga förbättringar bland annat genom 5S. Vi är nu i en expansiv fas och söker därför ett flertal produktionsmedarbetare till vår tillverkningsenhet i Rundvik, belägen mellan Umeå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är av varierande karaktär fördelat mellan olika processer i vår produktion. Du fyller en viktig roll i vår produktion av ortopediska fotbäddar, där dina primära arbetsuppgifter blir att utföra och säkerställa produktionsutfallet på varje unik produkt.

Utbildning/erfarenhet
Gymnasial utbildning ex. industritekniskt program eller motsvarande, och/eller liknande yrkeserfarenhet är meriterande. Du har gärna några års erfarenhet inom tillverkande industri.Arbete med CNC-fräsning och god datorvana är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker personer med rätt inställning och stort driv. Du är van att arbeta självständigt och som en del av ett team. Du är praktiskt lagd och tar gärna egna initiativ. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Noggrannhet ser vi som en självklarhet.

Omfattning/varaktighet
Heltid/tillsvidareanställning.
Ortolab AB tillämpar 6 månaders provanställning.

Lön
Lön enligt avtal.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansökan görs via e-post till per@ortolab.se . Bifoga CV och personligt brev. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande. Dock senast 15:e juli.

Adress
Ortolab AB
Masonitevägen 4
91441 Rundvik
Tel. 0930-301 36

Kontaktpersoner
Per Engman. Platschef. per@ortolab.se tel. 070-6991373
Kristina Wiström. Facklig representant. kina@ortolab.se tel. 0930-30136

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ortolab AB

Placering

Nordmaling

Kontaktperson

Per Engman

per@ortolab.se0706991373

Dela jobbannonsen