Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu söker Östersundshem en Underhållschef

Nu söker Östersundshem en Underhållschef

Östersundshem · Östersund · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten
Som underhållschef hos Östersundshem AB har du det övergripande ansvaret för bolagets inre fastighetsunderhåll, olika besiktningsprocesser och arbetsuppgifter kopplade till dessa. Du leder det operativa arbetet inom enheten vilket innefattar allt från att vara ett stöd till personalen vid drivande av tvisteärenden till att hantera olika renoverings- och ombyggnadsprojekt, stora som små. Detta görs tillsammans med tre kollegor. Vidare innefattar tjänsten ett strategiskt arbete med framtagande av rutiner och arbetsprocesser främst inom ovan nämnda arbetsområden. I rollen ingår personalansvar över bolagets besiktningsenhet samt budgetansvar över aktuellt område. Du ingår i förvaltningsavdelningens ledningsgrupp och fungerar som ett stöd till verksamheten. Tjänsten i denna form är delvis nytt, därför har du goda möjligheter att delta i utformandet av nya rutiner och arbetsprocesser.

Vem söker vi 
Du har minst fem års yrkeserfarenhet av liknande tjänster. Högskole- och/eller civilingenjörsutbildning inom bygg, eller motsvarande yrkeserfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig, är ett krav. Goda kunskaper inom hyresjuridik såväl som erfarenhet som besiktningsman är även detta en förutsättning för att klara av uppdraget. Vi ser också att du har flerårig chefserfarenhet.

Eftersom du ska arbeta fram nya arbetssätt och rutiner samtidigt som du leder komplexa processer, är det viktigt att du är resultatinriktad och analytisk. Då ditt arbete och dina beslut påverkar vår underhållsbudget ser vi att du är noggrann och sköter dina arbetsuppgifter på ett ansvarsfullt sätt. Du ska vågar ta beslut, stå upp för dina idéer, och på eget initiativ driva arbetsuppgifter från a till ö.

Övriga krav
Svenska - flytande i tal och skrift, engelska - goda kunskaper i tal och skrift. Van användare av Office-paketet. B- körkort

Det här erbjuder vi
På Östersundshem är vi måna om våra medarbetare – därför har vi både friskvårdstimme och sjukvårdsförsäkring. Vi tror att en individ som får förutsättningar att må bra gör ett bättre jobb – helt enkelt.

Ansökan och process
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut, så välkommen med din ansökan redan idag!
Vi tar emot din ansökan via www.onepartnergroup.se Kort publiceringstid med sista ansökningsdag 2021-02-14.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Östersundshem

Placering

Östersund

Kontaktperson

OnePartnerGroup Jämtland AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons