Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu söker Lernia butikssäljare till Elon Ljud Bild i Oskarshamn!

Nu söker Lernia butikssäljare till Elon Ljud Bild i Oskarshamn!

Elon · Oskarshamn · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker Lernia en säljare på heltid och en säljare på deltid till vår kund Elon Ljud Bild i Oskarshamn. Du erbjuds ett arbete där du möter våra kunder i butiken och erbjuder dem en skräddarsydd service som passar dem och just deras behov.

Lite om rollen
Som säljare på Elon agerar du rådgivare åt våra kunder, du är genuint intresserad av kundernas behov så du är lyhörd och ödmjuk. Vi har även butik i Västervik och du är inte främmande för att åka dit emellanåt och hjälpa till i butiken där.

I arbetet ingår
  • Förvärva och erbjuda våra tjänster till nya kunder
  • Utveckla och vårda befintliga kunder
  • Erbjuda och sälja våra produkter och tjänster och ge våra kunder den bästa lösningen för deras behov
  • Driva butikens rutiner tillsammans med dina kollegor
  • Tillsammans med dina medarbetare se till att butiken håller högsta klass vad gäller ordning, prisskyltning och varuexponering i enlighet med vårt koncept.
  • Sprida härlig energi
Kundens krav för att söka tjänsten
  • God erfarenhet av säljyrket
  • Kännedom om kundens produkter
Om dig

För att lyckas i din roll är det viktigt att du är pålitlig, prestigelös och gillar att prata med människor. Du är en problemlösare och gillar nya utmaningar. Det du inte kan, vill du lära dig.

Du har tidigare arbetat med någon typ av service eller haft en säljande roll. Det är viktigt för oss att du delar våra värderingar om försäljning och kundnytta.

Ort/omfattning/anställningsform

Oskarshamn/heltid och deltid /provanställning sedan tillsvidare

Arbetstider, butikstider: öppettider är måndag - lördag med en ledig dag i veckan som varvas lördag och veckodag enligt ett schema.

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 14 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på
lernia.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Elon

Placering

Oskarshamn

Dela jobbannonsen

Anmäl annons