Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu söker Euromaint flera tågreparatörer till Nässjö

Nu söker Euromaint flera tågreparatörer till Nässjö

Euromaint · Nässjö · Ansök senast 17 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

I mitten på december går Euromaint in i Krösatågen som underhållsleverantör åt SJ. I samband med detta kommer vi att förstärka bemanningen på depån i Nässjö och söker flera reparatörer till teamet. Som reparatör hos oss utför du underhåll och reparationer av förekommande spårtrafikbundna fordon. Från 2023 kommer även CAFs nya ER3- och BR1-tåg att introduceras på banorna vilket kommer bli en spännande resa med att introducera och lära känna de nya och moderna fordonen. Som reparatör kommer du även aktivt delta i mötesforum och förbättringsarbete som rör verksamheten. Arbetet utförs självklart inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Euromaint är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Hos oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar och erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknikLåter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
  • Självständigt utföra underhållsåtgärder, reparationer och felsökning på fordon mot ställda krav och gällande dokumentation på ett effektivt och säkert sätt.
  • Aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter.
  • Ansvara för att alla typer av avvikelser rapporteras till rätt system eller till SJ trafiksäkerhet i realtid.
  • Självständigt kontrollera/rapportera att de egna behörigheterna inom respektive arbetsområde är godkända.
  • Hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin.
  • Rapportera arbetstid, genomförda underhållsåtgärder och material enligt fastställd rutin.
  • Genomföra tillsyn av utrustning och fordon.
  • Rapportera saknat material och driftsstörningar enligt gällande rutin.
  • Arbeta för att fastställda krav på kvalitet på utfört arbete uppnås.
  • Verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.
Vem är du?

Du har gymnasieutbildning med inriktning inom industri, el eller fordonsteknik samt minst 3-4 års relevant erfarenhet. Du har även kunskaper och färdigheter inom fordonsmekanik eller elektronik som kan förväntas för att utföra arbetsuppgifterna på ett fackmannamässigt vis. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med reparationer och service av produktionsutrustning och annan elektrisk utrustning. Om du har erfarenhet av felsökning med digital och elektrisk utrustning ser vi detta som ett stort plus. Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift. Du har också en god datorvana och kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och material.

Som person förväntas du vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god samarbetsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör.

Mer om tjänsten

Arbetstiden är förlagd till dagtid med möjlighet till skiftarbete. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen. Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja, detta ombesörjer Euromaint.

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Intresserad?

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta Regionschef Jonas Westöf, mob: 070-1848924.

Är du intresserad av att börja som reparatör hos oss, ansök snarast! Urvalet sker löpande. Sista ansökningsdag är den 15 oktober 2021.

Vi ser fram emot din ansökan!




Om Euromaint

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Euromaint

Placering

Nässjö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons