Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu rekryterar vi engagerade svetsare till Saab Kockums Karlskrona!

Nu rekryterar vi engagerade svetsare till Saab Kockums Karlskrona!

Saab Kockums AB · Kalmar · Ansök senast 11 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är det dags för dig att ta nästa kliv som svetsare? Just nu finns en unik möjlighet att utveckla din svetskompetens och skaffa dig erfarenhet som få i Sverige besitter. Saab Kockums har startat upp produktionen av världens modernaste ubåtar och din kompetens behövs! Idag konstruerar, bygger och vidmakthåller Saab ubåtar och örlogsfartyg baserade på högteknologisk smygteknik. Kunderna finns inom svenska Försvarsmakten men även inom utländska försvarsmakter och företag. Du har nu möjligheten att utvecklas tillsammans med Saab:s framgångsrika team och får samtidigt arbeta med den senaste tekniken inom det marina området.

Om tjänsten
Som anställd svetsare på Saab arbetar du antingen dagtid eller 2-skift. Tjänsten är en direktrekrytering till Saab Kockums med placering på Karlskronas skeppsvarv. Bosatt på annan ort? Vi ser fram emot din ansökan ändå, här finns stora möjligheter och vi tänker att du är öppen för en flytt! Saab Kockums erbjuder dig flextid och andra attraktiva personalförmåner.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som svetsare på Saab använder du dina tidigare färdigheter inom svetsning och får hjälp att bygga på din kompetensbank för att klara av byggnationer och reparationer av avancerade ubåtar. I tjänsten utförs svetsning inom metoderna TIG, MIG/MAG och robotsvetsning.

Förutsättningar för att utföra uppgiften kräver:
– Erfarenhet av svetsmetod 136
– Erfarenhet av svetsmetod 141 alternativt 111
– Utbildning eller erfarenhet av svetsning i material över 10 mm
– Grundläggande datorkunskaper

Följande bedömer vi som meriterande:
– Svetslicenser
– Erfarenhet av förvärmning av material
– Erfarenhet i gasbränning
– Certifikat Heta arbeten
– Erfarenhet av kolbågning/kolbågsmejsling
– Tidigare arbete i materielgrupp 3
– Tidigare relevant arbetserfarenhet från tung svetsindustri alternativt varvsindustri

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab Kockums med Uniflex.

Vem är du?
För att passa in i rollen har du tidigare erfarenhet av svetsning. Du är en lagspelare och ser teamet som företagets starkaste länk. Vidare är du noggrann, kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhetstänk i allt du tar dig för. Du har förmåga att prioritera och förespråkar ordning på arbetet. Du har goda kunskaper inom ritningsläsning och förstår vikten av dokumentation. Före anställning avlägger du ett arbetsprov som säkerställer din kompetens. Du genomgår också säkerhetsprövning och hälsotest.


Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Om Uniflex
Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar kompetent personal till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Uniflex vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare på Uniflex;

Pontus Håkansson, pontus.hakansson@uniflex.se, 073-339 56 65

Mattias Milhav, mattias.milhav@uniflex.se, 076-548 63 37

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Saab Kockums AB

Placering

Kalmar

Kontaktperson

Uniflex Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons