Nu finns det jobb som nyhetsreporter på Sveriges största nyhetssajt!

Aftonbladet · Stockholm

·

Ansök senast 8 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu finns det fasta platser som nyhetsreporter på Sveriges största nyhetssajt. Här hos oss är det lika viktigt att kunna skriva underhållande som att sända live från fältet och hålla läsarna i handen vid stora nyhetshändelser. Vi söker nu efter dig som har stor erfarenhet av journalistyrket och bredd i hantverket - skrivande, ljud och video! Är det du?

I uppdraget ingår att självständigt nyhetsvärdera, ta emot och värdera tips, bygga egna källor, planera intervjuer och genomföra researcharbete, skriva texter i liverapportering och artiklar och medverka i live-tv och inspelade inslag. Vidare behärskar du olika ämnesområden som krim, utrikes, politik och kan även hjälpa till med vår nöjesbevakning.

För att passa in hos oss bör du vara kreativ, självgående och ha breda intressen och kunskaper. Det är självklart för dig att skriva snabbt och vara en stjärna på omvärldsbevakning. Att du framför allt jobbat med onlinejournalistik ser vi som en självklarhet. Som kollega är du hjälpsam och gillar att vara en del av ett lag. Dessa tjänster innebär skiftgång, det vill säga jobb på helger och eventuellt obekväma tider.

Specialkunskaper, annorlunda erfarenheter och annan bakgrund än den som är vanlig bland journalister är meriterande.

Vad erbjuder vi dig?
  • En stimulerande arbetsplats där du når en miljonpublik.
  • Kunniga, smarta och drivna kollegor och en trevlig arbetsmiljö
  • Krävande och erfarna chefer som får dig att utvecklas varje dag.
  • Engagerad publik som hjälper oss att bli bättre.
Tjänsten är tillsvidareanställning. Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidat kandidat och tillämpar löpande urval under rekryteringen, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Start för tjänsten är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aftonbladet

Placering

Stockholm