Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu finns det heltid, deltid och timanställning på Tindra

Nu finns det heltid, deltid och timanställning på Tindra

Tindra Personlig Assistans AB · Klippan · Ansök senast 5 juni

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu personliga assistenter till olika uppdrag i Skåne: Helsingborg, Ängelholm, Eslöv, Hässleholm och Malmö.

Här kan du jobba deltid, heltid eller hoppa in vid behov.

Ta chansen och sök ett roligt och givande arbete i något av våra arbetslag!

Du som söker:

  • har ett genuint intresse av att arbeta med människor
  • har körkort
  • kan jobba dag, kväll, helg och långa arbetspass (många arbetsplatser har dygn, med jour på natten men det finns även arbetsplats med vaken natt)

Som personlig assistent är du behjälplig där uppdragsgivaren befinner sig. Du hjälper till med de olika behov som kommunikation med omvärlden, av- och påklädning, medicinering med mera. Du är delaktig i aktiviteter i och utanför hemmet. Det är ett varierande arbete med såväl intensiva som lugnare perioder, precis som livet ska vara.

Ange i din ansökan om du har körkort och tillgång till bil samt vilket område du vill arbeta i. Har du erfarenhet av personlig assistans eller omvårdnad av något slag är det meriterande men inget krav.

Kontakta oss på 0435-15730 eller maila din ansökan direkt till rekrytering@tindra-ab.se

Kort om Tindra

Vår policy är att ge en bra och personlig service till våra uppdragsgivare med utgångspunkten att alla människor har rätt att leva ett självvalt liv, oberoende av funktionsnedsättning.

Hos Tindra börjar din anställning med en tät dialog under introduktionen. Vi vill säkerställa att du trivs och utvecklas i ditt arbete. De månatliga arbetsplatsträffarna fyller en viktig funktion i din och arbetslagets fortsatta utveckling.

Din anställning omfattas av Fremias kollektivavtal för personliga assistenter. Tindra är mån om sin personal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag till samtliga anställda. Vi vill att du stortrivs, utvecklas och stannar länge hos oss.

Vill du veta mer? Läs gärna vidare på www.tindraassistans.se, ta en titt på vår Facebook, Tindra personlig assistans eller slå oss en signal.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tindra Personlig Assistans AB

Placering

Klippan

Kontaktperson

Tindra Personlig Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons