Jobbsafari är en del avschibsted logo

NPB rekryterar Servicetekniker

NPB AUTOMATION AB · Jönköping · Ansök senast 23 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker ytterligare förstärkning och söker Servicetekniker som vill jobba med intressanta maskiner med teknik i framkant.
NPB Automation AB växer och nu satsar vi för framtiden. Vi söker därför Servicetekniker med hela världen som arbetsfält och för arbete i vår moderna monteringsverkstad.

Vilka är vi?
NPB Automation utvecklar, tillverkar och säljer maskiner i världsklass till den globala förpackningsindustrin. Vår specialitet är hantering av lock för burktillverkning och våra lösningar effektiviserar kundens tillverkningsprocesser och minimerar underhållskostnaderna.

Vi har specialistkompetens inom automation och en mångårig erfarenhet av utveckling och  tillverkning av automationsutrustning. Vi arbetar kundorienterat och flexibelt med hela världen som arbetsfält. Förmodligen har våra maskiner använts för tillverkningen av den läskburk du senast drack.

NPB Automation AB finns i Jönköping, omsätter ca 300 milj. SEK och har ca 70 anställda. Företaget ingår i XANO-koncernen under affärsområdet Industrial Solutions.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter. Du har god kompetens inom mekanik, pneumatik och idrifttagning av maskinutrustning.
Du trivs med att jobba med den senaste tekniken inom maskinteknik och automation.

Som Servicetekniker uppskattar du internationella kontakter och trivs med att ha hela världen som arbetsfält. Du kommer att jobba med installation och service av våra maskiner hos våra kunder. Då resor är en stor del av tjänsten kan du kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Övrig tid ingår du i vårt team med Maskinbyggare och medverkar vid montage, färdigställande och leveransprovkörning av våra maskiner. Du kommer att arbeta med en bredd av arbetsuppgifter med tyngdpunkt på mekanik, pneumatik samt till viss del el.

Det är viktigt att du har rätt attityd och drivkraft som person, dina tekniska färdigheter är lika viktiga som ditt engagemang. Du uppskattar blandningen av att arbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Vi uppskattar om du som medarbetare bidrar till en positiv och god stämning, såväl med kunder som vid fikabordet med kollegorna.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett arbete där varje dag är varierande och händelserik. Här får du jobba i ett team med engagerande kollegor. Du kommer också samarbeta nära med övriga team inom NPB, såsom Projektledning, Konstruktion och Automation.

För NPB Automation är det viktigt med en god stämning på arbetet och en bra arbetsmiljö, allt för att ge våra medarbetare goda förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Din ansökan.
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med OnePartnerGroup. För mer information kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mikael Rydholm, 0734-141684 alt mikael.rydholm@onepartnergroup.se

För processen tillämpar vi löpande urval och tar därför gärna emot din ansökan snarast möjligt. Ansök via www.onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NPB AUTOMATION AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

OnePartnerGroup Jönköping AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons