Jobbsafari är en del avschibsted logo

Norsktalande mötesbokare/innesäljare

MPWR CONSULTING AB · Örebro · Ansök senast 23 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vårt kontor i Örebro söker vi nu en norsk mötesbokare/innesäljare. I våra uppdrag hjälper vi kunder inom IT-branschen med att bland annat hitta nya affärsmöjligheter och komma ut på fler säljmöten. Det gör vi genom långsiktiga samarbeten där vi utför strategisk leadsgenerering via telefon.

MPWR Consulting är ett konsultbolag med specialisering inom affärsutveckling, säljutveckling och säljorienterad marknadsföring. Vår primära kundmarknad är IT-bolag på den nordiska marknaden. Vi driver dagligen uppdrag i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Vi har kontor i Örebro och Köpenhamn.

I våra uppdrag pratar vi ofta med chefer inom bland annat IT, ekonomi och försäljning, varför du måste känna dig bekväm med att prata med beslutsfattare. Du ska skriftligen kunna sammanställa viktig information, så goda kunskaper i skriftlig norska är ett krav.

Tjänsten kräver att du har god vana av att arbeta i Microsoft Office, primärt Word och Excel.

Eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknadsföring eller management är meriterande, liksom goda kunskaper i engelska. Hos oss värdesätter vi engagemang och delaktighet. Vi söker medarbetare som vågar ta egna initiativ och som trivs i en resultatorienterad miljö.

Välkommen in med din ansökan så berättar vi gärna mer!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MPWR CONSULTING AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

Mpwr Consulting AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons