Jobbsafari är en del avschibsted logo

Norsktalande kundservicemedarbetare

Energihem i Sverige AB · Gävle · Ansök senast 31 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med i ett företag som verkar för en grönare och hållbarare framtid med hjälp av energibesparing och förnybar energi? Tycker du om att ge förstklassig service och trivs i en roll där du får ha direktkontakt med våra kunder via telefon - då är du rätt för oss. Vi söker dig som brinner för nöjda kunder och som vill vara med på vår framgångsresa!

Energihem är ett företag med stark ekonomisk tillväxt. Vi expanderar och söker därför ytterligare en medarbetare till vår kundserviceavdelning på huvudkontoret i Sundsvall alternativt vårt Gävlekontor. Du kommer att arbeta med ett energirikt och rutinerat kundserviceteam som alltid strävar efter att ge våra kunder “restaurangservice” av högsta kvalitet. Genom tydliga rutiner kommunicerar du med kunden under hela köpresan och blir en viktig kontakt, med målet att ge våra kunder den bästa kundupplevelsen.

I din roll kommer du bland annat:

  • Arbeta med ingående och utgående kundsamtal gällande tekniska frågor kopplade till solel, appar m.m.
  • Administrera bland annat mail, inlägg och kommentarer i våra olika kanaler samt hantera returer till leverantörer
  • Kommunicera internt med arbetsledare, montörer och säljare

Eftersom du kommer att besvara tekniska frågor om fönsterbyten, solel och värmepumpar kommer du att gå en internutbildning där du får lära dig det mesta om våra produkter. En coachande och närvarande kundservicechef kommer att utbilda och stötta dig till att bli en självständig och viktig kugge i vårt kompetenta och härliga kundserviceteam.

Vi söker dig som...

Har en positiv inställning och stort engagemang för service och bemötande, samt har minst något års erfarenhet inom området. Du har lätt för att ta kontakt med människor och är duktig på att bemöta olika typer av kunder. Du är van att arbeta med utringande och inkommande samtal samt har vana av och trivs med tekniska frågor. Har du erfarenhet av solel eller liknande bransch är det givetvis ett stort plus.

Som person är du:

  • En problemlösare av rang, en “doer” som får saker att hända
  • Lättlärd och blir snabbt självgående i dina arbetsuppgifter
  • Strukturerad och bra på att följa rutiner, ordning och reda på skrivbordet är en självklarhet för dig
  • Bra på att samarbeta och gillar att jobba i nära dialog med dina kollegor

Hos oss är ingen dag den andra lik, vilket gör denna roll perfekt för dig som tycker om att lära dig nya saker och gillar att ha varierade arbetsuppgifter. För att trivas i rollen bör du gilla att arbeta i team, vi söker en prestigelös lagspelare som alltid jobbar för att nå teamets gemensamma mål.

Så hur söker jag?

Genom att klicka på "Ansök här" slussas du vidare till vår karriärsida där du kan registrera din ansökan.

Vi älskar direktkontakt så har du frågor: tveka inte att slå oss en signal. Du når Pontus Axberg, rekryterare på 018-700 17 02 eller pontus.axberg@energihem.com. Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.

Välkommen till Energihem du också!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Energihem i Sverige AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

Energihem i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons