Norsktalande agenter sökes!

StudentConsulting · Avesta

·

Ansök senast 31 aug.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Behärskar du norska i tal och skrift? Är du dessutom serviceinriktad, ansvarsfull och en fena på att lösa problem? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu ett antal norsktalande agenter till Releasy i Borlänge. Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning och har idag kontor på fem orter. I Borlänge arbetar närmare 250 personer, uppdelade på team om 15-20 personer. Varje team leds av en dedikerad teamleader och präglas av hög energi och kamratskap.
Som agent kommer du att arbeta mot en eller flera kunder inom fordonsbranschen där du svarar på inkommande förfrågningar gällande reparation och/eller service. Dina arbetsuppgifter som agent, kommer att bestå av b.la:
  • Svara på förfrågningar gällande reparation och/eller service
  • Räkna på kostnaden för arbete och material
  • Återkoppla till kunder med offert
  • Sammankoppla kund med verkstad
  • Beställa delar och maskiner
Som agent levererar du enligt Releasys motto "den bästa kundupplevelsen". Du är lyhörd för kundens behov och arbetar aktivt med merförsäljning som en del av servicen. För att lyckas med ditt uppdrag, kommer du att få en gedigen utbildning/introduktion under fem veckor. Arbetstiderna är förlagda mellan 07-18, dagtid. Anställningen är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund Releasy. Ambitionen är att du under eller senast efter provanställning efter genomförd provanställning skall bli övertagen och direktanställd hos Releasy.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har gymnasieexamen och som talar och skriver obehindrat på norska. Du har en god datavana och är van att arbeta i olika system. Du är en fena på att räkna och har ett stort teknikintresse. Har du tidigare erfarenhet från kundtjänst, service och fordon är det starkt meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare och trivs med att arbeta i team. Du är en god kommunikatör som kommunicerar klart, tydligt och strukturerat. Du gillar problemlösning och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Du utför dina arbetsuppgifter med stort engagemang, samtidigt som du ger dina kunder högklassig service.

Är du redo för en ny utmaning? Sök tjänsten redan idag, rekrytering sker löpande. Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna linda.tegelberg@studentconsulting.com eller rekryterare rebecca.wikström@studentconsulting.com. Observera att du eventuellt kommer att genomgå en bakgrundskontroll under rekryteringsprocessens gång. Innan en bakgrundskontroll görs kommer vi att informera dig om dess omfattning och syfte.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Avesta