Jobbsafari är en del avschibsted logo

Norsktalande Account Manager

Kraftsam · Stockholm · Ansök senast 19 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Branschaktuellt är ett snabbt växande mediehus med fokus på B2B. Sedan bolaget grundades 2009 har vi etablerats till en av de största aktörerna inom branschen. Vår ambition är att fortsätta växa de kommande åren och söker nu en driven Digital Senior Account Manager som vill vara med och utveckla Branschaktuellts digitala plattform. Som Digital Senior Account Manager på Branschaktuellt får du möjligheten att jobba med en omtyckt och väletablerad produkt med enorm utvecklingsmöjlighet. Hos oss har du chansen att utvecklas som säljare och uppleva en resa till toppen. Du kommer att spela en betydande roll i verksamhetens vision. Företagets kontor ligger på Kungsholmen med bra kommunikationsmöjligheter.

Branschaktuellt söker Account Manager

Tjänstebeskrivning:
Tjänsten är en heltidstjänst och innefattar ansvar för Branschaktuellts digitala plattform med försäljning via telefon samt via kundbesök. Bearbetning sker mot nya samt befintliga kunder, såväl direkt mot kund som mot mediebyråer. Som Digital Senior Account Manager ger vi dig möjligheten att vara med att forma samt utveckla Branschaktuellts digital satsning framåt.

Du bygger upp din egen kundportfölj, med både nya och befintliga kunder där du utvecklar dina egna kundrelationer. Du arbetar mot en uppsatt budget på ditt affärsområde och får löpande understöd och coachning.

Rapportering sker direkt till Försäljningschef.

Du ska brinna för att göra affärer och utveckla produkten. Vi värdesätter engagemang, kreativitet och god social kompetens men det absolut viktigaste är att du har ett driv utöver det vanliga och motiveras av att tjäna mycket pengar. Du har lätt att skapa goda relationer med nya och befintliga kunder. Du behöver ha förmågan att balansera kvalitet med kvantitet i dina kundsamtal och kundbesök. Dessutom tror vi att du:
  • Har förmågan att administrera och projektleda
  • Är målinriktad och envis
  • Tar egna initiativ
  • Är professionell, lyhörd, nyfiken samt hög social kompetens
  • Trivs att jobba i ett högt tempo och mot deadlines
  • Är ödmjuk och prestigelös
Vi söker dig som har något års erfarenhet antingen från telefonförsäljning eller företagsförsäljning

Vi erbjuder fast lön, provision och bonus.

Det finns mycket goda förtjänstmöjligheter utan lönetak och för rätt person finns det även goda utvecklingsmöjligheter. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler vid Lindhagensplan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kraftsam

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons