Norsk-/dansk-/finsktalande sportintresserad affärsutvecklare till OTT-streamingföretag

Academic Work · Stockholm

·

Ansök senast 26 jan. (60 dagar kvar)

Vår kund är en snabbväxande aktör inom OTT-streaming, nischade mot sport, som nu söker en stockholmsbaserad affärsutvecklare med kunskap i norska, danska eller finska. Företaget har ett starkt varumärke på den svenska marknaden men har som fokus att växa på den nordiska. För dig med förståelse och intresse för sportbranschen samt några års erfarenhet inom strategisk försäljning/affärsutveckling är detta en unik möjlighet att bli en del av ett ungt, entreprenöriellt bolag inom sport/mediabranschen.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en sportintresserad person med några års B2B-försäljning/erfarenhet av strategisk affärsutveckling till sitt kontor i Centrala Stockholm. De är idag strax under 20 personer i Stockholm som alla bidrar till en gemenskap som präglas av ödmjukhet och ett starkt engagemang. Du kommer att arbeta tätt med företagets CEO som ansvarar för försäljningen gentemot den svenska marknaden.

Detta är en direktrekrytering och du kommer bli anställd direkt hos företaget. Tjänsten är på heltid förlagda på kontorstider, utifrån kundernas behov, med flex. Företaget är kollektivavtalsanslutna.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer arbeta i en säljande affärsutvecklarroll - utöver att knyta nya kontakter arbetar du strategiskt med fokus på långsiktiga affärer och partnerskap.
Du kommer till exempel att:

Ta kontakt med ligor, idrottsförbund, mediehus på den nordiska marknaden (land beroende på din språkkompetens)

Förstå kundernas verksamhet, deras behov och tillsammans bygga upp ett genuint, långsiktigt partnerskap

Få vara med och bygga upp den kommersiella strukturen internt tillsammans med kollegor

Tillsammans med projektledare, back office och operations internt säkerställa förstklassig leverans

Vi söker dig som

Initiativtagande, orädd och motiveras av nya utmaningar.

Ödmjuk

Du är en utåtriktad, social kameleont vilket bidrar till att du snabbt skapar nya samt bibehåller och utvecklar befintliga relationer.

Affärsmässig och strategisk

För att bli aktuell för tjänsten är det ett krav att du:

Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska och ytterligare ett nordiskt språk

Har några års erfarenhet av att jobba självständigt inom strategisk B2B-försäljning/affärsutveckling

Har en förståelse för sportvärlden på affärsmässig nivå

Det är meriterande om du

Har arbetat inom mediebranschen tidigare

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, varierande arbetstider med flextid.
  • Placering: Östermalm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm