Jobbsafari är en del avschibsted logo

Norr Amsbergs Ridklubb söker stall- och verksamhetsansvarig

Norr Amsbergs Ridklubb söker stall- och verksamhetsansvarig

Norr Amsbergs Ridklubb · Borlänge · Ansök senast 26 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Norr Amsbergs Ridklubb är en ideell förening. Ridskolan är en mindre verksamhet med ponnyer och fokus på barn- och ungdomar. På anläggningen finns det plats för både ridskolan och privathästar. Anläggningen är belägen i byn Norr Amsberg ca 1mil norr om Borlänge. Vi har i dagsläget 11st ponnyer, och ca 110 uppsittningar per vecka. Lektionerna är fördelade på måndagar till torsdagar samt lördagar. Verksamheten bedrivs utomhus.

Ansvarsområden

I rollen som stall- och verksamhetsansvarig, ansvarar du för att driva och utveckla den operativa verksamheten i samarbete med övrig personal och styrelse. Du är ansvarig för verksamhetsplanering samt skapa rätt förutsättningar i det dagliga arbetet. Ridklubbens verksamhet är just nu i en förändringsprocess och står inför en utmaning. En viktig del i din roll blir att vidareutveckla verksamheten utifrån ett hållbarhetsperspektiv. I ansvaret ligger det i sin natur att ha en hög närvaro och tillgänglighet. Tillsammans med styrelserepresentanter fattar ni beslut rörande inköp och försäljning av hästar. Du rapporterar till styrelsens ordförande.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som stallchef/verksamhetsansvarig. Du bör ha utbildning SRL level 1 eller annan relevant utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är positiv, flexibel, serviceinriktad, med ansvarskänsla och har god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta. Du ska tycka om att undervisa på ett pedagogiskt sätt och att arbeta tillsammans med barn och ungdomar. Vi ser att du har erfarenhet av undervisning av elever i grupp och är van vid att utbilda nybörjare då vår verksamhet har flertalet nybörjargrupper. Vi önskar att du är en aktiv ryttare och kan vidareutbilda våra ponnyer. Du är ett gott föredöme för våra elever och sätter hästarnas välmående i fokus samt ser ridskolan som en mötesplats där alla är välkomna.

I tjänsten ingår häst och stallskötsel, verksamhetsplanering, budgetuppföljning, ridlektioner, vidareutbildning av våra ponnyer, samt andra förekommande arbetsuppgifter på en ridskola. En del administration ingår i tjänsten. BE-Körkort är önskvärt. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en ridskoleverksamhet.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas

Tillträde: tillträde omgående eller enl. ök.

Tjänstens omfattning: 50-75 %, som kan komma att utökas, kvällar och helger ingår

Lön: Enligt avtal

Ansökan: Sista ansökningsdag: 2021-02-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Referenser bifogas fördelaktigen redan med ansökan.


Vi ser med glädje fram emot Din ansökan snarast via mail info@norramsbergsrk.se

För eventuella frågor kontakta Åsa Sterner (styrelseordförande) 070-539 77 71

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norr Amsbergs Ridklubb

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Norr Amsbergs Ridklubb

Dela jobbannonsen

Anmäl annons