Nordic Category Purchaser – Construction / Facility Mgmt

SATS · Stockholm

·

Ansök senast 10 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

När du arbetar hos oss på SATS är din viktigaste uppgift att inspirera och motivera våra medlemmar på deras egen nivå, med positiva utmaningar, stora som små. Vi hjälper till att göra träning till en bra vana och därmed gör vårt yttersta för att ta itu med en av vår tids största hälsoutmaningar. Som en del av vårt team får du också utmaningar, stora som små. Här kan du utveckla dina färdigheter och arbeta för att bli den bästa versionen av dig själv. Du kommer att få tillgång till våra kurser och certifieringar genom SATS Academy och vi kommer att bidra till din utveckling så att du kan utforska en av de många karriärvägarna med oss. SATS är de största träningskedjorna i Norden med 250 anläggningar, cirka 700 000 medlemmar och 10 000 anställda. Vi nöjer oss inte där utan har ambitioner att växa ytterligare, både i Norden och resten av Europa. Vi har en spännande framtid framför oss och välkomnar dig på resan.

Vi söker en Nordic Category Purchaser – Construction / Facility Mgmt till SATS

"We will make the Nordic people healthier and happier." SATS's mission är att varje dag sträva mot att göra Nordens befolkning hälsosammare och lyckligare.

SATS Inköpsavdelning är en nordisk funktion som tillhör den nordiska ekonomiavdelningen. Precis som andra nordiska funktioner inom SATS så arbetar inköp över alla de länder och juridiska enheter där SATS har verksamhet vilket för närvarande är Danmark, Finland, Norge och Sverige.

Den nordiska inköpsfunktionen är en strategisk och taktisk inköpsorganisation som bistår både de andra nordiska funktionerna så väl som de lokala landsorganisationerna med inköpssupport och inköpskompetens. Inköpsfunktionen är också funktionell ägare av Purchase to Pay (P2P) processen inom SATS samt de system som används i denna process.

Till vårt team söker vi nu en Nordic Category Purchaser – Construction/Facility med placering i Stockholm.

I den här rollen är huvudfokus Construction och Facility relaterade inköpskategorier (60-70%) men du kommer också ha ansvar för andra kategorier. Rollen innebär resor i norden och ett nära samarbete med de lokala Development-avdelningarna. Detta för att internt, hålla kontakt med lokala och nordiska budgetägare samt att externt, driva inköpsprojekt och upprätthålla en nordisk och/eller internationell leverantörsbas.

Ansvarsområden
  • Category Management ansvar för kategorierna Construction och Facility Management vilket omfattar alla typer av inköp och leverantörer inom dessa kategorier, så väl större ombyggnadsprojekt (CAPEX) som mindre reparations och underhålls relaterade inköp (OPEX).
  • Helhetsansvar för de leverantörer och processer som ingår i kategorin från utvärdering och sourcing av nya leverantörer till kontraktering, i enlighet med SATS kontraktmallar, och rutiner och etablering av beställningsprocess.
  • Löpande leverantörsuppföljningar och säkerställande av leverans i enlighet med gällande avtal och villkor.
  • Löpande utmana, ge input till och bidra till att utveckla SATS nordiska bygg och designmanual för att säkerställa full effekt av ingångna avtal samt en effektiv och kostnadseffektiv konstruktionsprocess.
Vem söker vi?
  • Mycket analytiskt lagd och hög kunskapsnivå och erfarenhet i de olika Microsoft office produkterna, speciellt excel.
  • Förhandlingserfarenhet och erfarenhet från kontraktsförhandlingar inom entreprenad och konstruktion och god erfarenhet av avtalsjuridik både vad det gäller olika upphandlingsformer samt entreprenadavtal så som AB04, ABT06 etc.
  • 5 års erfarenhet från en inköpsmiljö inom entreprenad eller byggindustrin, med fördel från ett medel till stort bygg- eller entreprenadföretag eller från en motsvarande beställar- / inköpsorganisation.
  • En god kommunikatör både internt och externt med goda kunskaper i engelska som är språket för all nordisk kommunikation samt avtal.
  • Med fördel en akademisk examen inom ekonomi, civil ingenjör, logistik eller inköp.
Låter det intressant? Välkommen med din ansökan senast den 10:e December. Urval och intervjuer genomförs löpande och annonsen kan komma att stängas ner innan utsatt sista dag.

Kontakt:

Mattias Lintzén, Nordic Head of Purchasing

mattias.lintzen@sats.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SATS

Placering

Stockholm