Nordic Category Manager Construction till företag i Stockholm

Konfidentiell · Stockholm

·

Ansök senast 18 jan. (1 dag kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

ValueOne söker en Nordic Category Manager med ansvar för byggrelaterade inköp till ett sex månaders konsultuppdrag på ett företag i Stockholm. Uppdraget ska tillsättas vid årsskiftet. För rätt person finns möjlighet till fast anställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen
I den här rollen kommer du främst att arbete med inköp inom construction/facility men även andra kategorier kan komma att ingå i ditt ansvarsområde. Du kommer att ingå i en avdelning med både lokalt och nordiskt inköpsansvar. I rollen som Nordic Category Manager har du kategoriansvar för kategorien Construction / Facility Management, vilket omfattar såväl större ombyggnadsprojekt (CAPEX) som mindre reparations- och underhållsrelaterade inköp (OPEX).

Vidare har du ett helhetsansvar för de leverantörer och processer som ingår i kategorin, från utvärdering och sourcing av nya leverantörer inklusive kontraktering. Du ansvarar även för löpande leverantöruppföljningar och säkerställande av leverans i enlighet med gällande avtal. Du förväntas också bidra till den löpande utvecklingen av företagets nordiska bygg- och designmanual i syfte att stärka en effektiv och kostnadseffektiv konstruktionsprocess.

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet från en inköpsmiljö inom entreprenad eller byggindustrin, gärna från ett medel till stort bygg- eller entreprenadföretag eller från en motsvarande beställar- / inköpsorganisation. Vi ser helst också att du har en akademisk examen inom ekonomi, teknik, logistik eller inköp. För att bli aktuell för uppdraget krävs också förhandlings- och kontraktserfarenhet från entreprenad och konstruktion och goda kunskaper i avtalsjuridik både vad gäller olika upphandlingsformer samt entreprenadavtal så som AB04, ABT06 etc.

Som person är du analytiskt lagd och har lätt för att knyta kontakter både internt och externt. Du är en skicklig kommunikatör och behärskar engelska väl i tal och skrift. Rollen kräver också goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Stockholm