Jobbsafari är en del avschibsted logo

Noggranna snickare med ansvarskänsla

Noggranna snickare med ansvarskänsla

Tängerby Kakel & Bygg AB · Falun · Ansök senast 24 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tängerby Kakel & Bygg startades i Falun 2007 av Mattias Tängerby, som jobbade ensam i företaget de första två åren. Med tiden har företaget växt, och breddat sig, från att endast jobba med kakling i början, till att leverera helhetslösningar inom husbyggnation och renoveringar i dag. Årligen levererar vi över 100 färdiga byggprojekt, något vi är stolta över. De flesta projekten äger rum i Falun-Borlänge, men vi gör även uppdrag på andra håll i landet. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag.

Vi expanderar och behöver hitta fler duktiga medarbetare, vi söker dig som har några års erfarenhet, är självständig i din yrkesroll och har god verktygsvana. Projekten kommer att variera från mindre till större och från renoveringar till nybyggnationer med totalentreprenad. Du ska vara en god lagspelare med positiv inställning och noga med ditt arbete och din planering.

Idag består företaget av ledning med tre arbetsledare, en administrationstjänst och ett tjugotal hantverkare, däribland snickare och plattsättare.

Våra planer för framtiden är att fortsätta i samma stil och anda – att göra kunderna nöjda! Men vi har även ett delsyfte som är att motbevisa seglivade fördomar och uppfattningar om oss hantverkare. Därför är vi:

  • Noggranna – vi levererar hög kvalitet och finish på jobben
  • Punktliga – vi håller tider
  • Renliga – vi gör rent och snyggt efter oss


Känner du att du skulle platsa i vårt team tveka inte att höra av dig med CV till:

info@tangerby.se

Vi tillsätter personal löpande till tjänsterna.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tängerby Kakel & Bygg AB

Placering

Falun

Kontaktperson

Tängerby Kakel & Bygg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons