Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nexer Tech Talent/Volvofinans Bank Talangprogram 2022

Nexer Tech Talent/Volvofinans Bank Talangprogram 2022

Nexer Tech Talent AB · Göteborg · Ansök senast 10 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nexer Tech Talent och Volvofinans Bank startar för andra året i rad upp ett talangprogram riktat mot nyexaminerade. 2021 startade sju stycken Nexer-konsulter via vårt talangprogram på Volvofinans Bank. Nu är de halvvägs igenom programmet och till hösten söker de nya kollegor inom systemutveckling. Den 5 september 2022 blir årets programstart, läs mer om programmet nedan och skicka in en ansökan redan idag!
  • Talangprogrammet pågår under 12 månader, med start 5 september 2022. Efter fullföljt program är ambitionen att gå över i direkt anställning hos Volvofinans Bank.
  • Under årets gång kommer du att vara anställd som Nexer-konsult och spendera majoriteten av din arbetstid på Volvofinans Bank.
  • När det är dags för utbildningsdagar (cirka en gång i månaden) kommer du till Nexer-kontoret på Lindholmen och lär dig massor av nytt med oss, kunskaper som du har användning för i din roll på Volvofinans Bank. Utbildningsdagarna är varierande och du kommer att träna på både hard och soft skills.
  • Du kommer att ha en mentor på plats i ditt team på Volvofinans Bank, samt en dedikerad konsultchef på Nexer som har hand om dig och din anställning och koordinerar alla utbildningar.
  • Eftersom Volvofinans Bank går under regelverk för intern riskklassificering (IRK) kommer en bakgrundskontroll genomföras innan påbörjat konsultuppdrag.
Vem är du?

Som systemutvecklare kommer du att tillhöra avdelningen Tech&Innovation på Volvofinans Bank. Det finns sex Java-inriktade team i varierande storlek och indelningen sker utifrån affärsområde. Utöver Java så kommer du att få arbeta med tekniker såsom Spring Boot, MSSQL, JPA, Kafka och containertekniker. Gruppen utvärderar tillsammans kontinuerligt sina tekniker och i den här rollen får du vara delaktig i den digitala resan framåt.

För att trivas i rollen tror vi att du som söker har en universitetsutbildning inom computer science, software engineering eller liknande. Du har goda kunskaper i Java och vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom backendutveckling.

Du värdesätter gemenskap, att arbeta i team och motiveras av resultat. Vidare har du intresse för kod, att arbeta analytiskt och uppföljande och att sätta sig in i nya tekniker är bland det roligaste du vet. Brinner du för kodning och har goda kunskaper i Java och ser det som ett verktyg för att lösa komplexa problem så är denna roll något för dig!

Vilka är Volvofinans Bank?

Volvofinans Bank är den mobila banken som ligger i framkant när det kommer till ny teknologi. De arbetar ständigt för att skapa och utveckla tjänster för en smart bil- och transportekonomi - nästa generations banktjänster helt enkelt! På Bohusgatan i Göteborg sitter cirka 100 medarbetare totalt inom olika områden såsom dataanalys, utveckling, integration, projektledning och kundservice. Vill du jobba på ett bolag som arbetar enligt sina värderingar på riktigt? Great! Då är Volvofinans stället för dig. Glädje, resultat, engagemang, ansvar och tillsammans är orden som genomsyrar verksamheten.

Vilka är Nexer Tech Talent?

Nexer Tech Talent är en del av Nexer Group. Vi är konsultbolaget som fokuserar på talanger i början av sin karriär inom IT och engineering, och erbjuder marknaden juniora konsulter, konsultrekrytering och talangprogram. Vi startade vår verksamhet 2014 och finns idag i Stockholm och i Göteborg. Vi är idag drygt 250 konsulter. Nexer finns i tio länder och på fler än 20 orter i Sverige, och är en del av Danir-koncernen.

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i. Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stort, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på. Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Intresserad?

Jag arbetar löpande med rekryteringen till detta program, så tveka inte med att skicka in en ansökan, jag ser fram emot att få läsa den! Har du frågor eller funderingar - kontakta Maria på maria.martinsson@nexergroup.com.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nexer Tech Talent AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Nexer Tech Talent AB

0200111333

Dela jobbannonsen

Anmäl annons