Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nexer group söker systemutvecklare - var med och sätt grunden!

Nexer group söker systemutvecklare - var med och sätt grunden!

Professionals Nord Rekrytering AB · Karlstad · Ansök senast 27 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Professionals Nord hanterar detta samarbete exklusivt tillsammans med NEXER GROUP i Karlstad!

Är du en systemutvecklare som känner att det är dags att fylla din låda med nya kunskaper, att få testa nya uppdrag och få möjligheten att vara med och skapa applikationer som gör vardagen enklare och smidigare för våra kunder? Gå med i vårt team så gör vi det tillsammans! Vi är inne i en riktigt spännande period och nu sätter vi grunden för framtidens techbolag!

Professionals Nord söker exklusivt för NEXER GROUP:s räkning en Systemutvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos NEXER GROUP.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Leo.Lloyd@professionalsnord.se önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

I livet som konsult ställs du ständigt inför nya och roliga utmaningar! Att vara just Nexer-konsult innebär en brant utvecklingskurva med möjligheten att testa på nya branscher, arbetsplatser och teknikstackar. Det finns en stor passion och handlingskraft som genomsyrar hela verksamheten och det bästa vi vet är att testa nya saker, prova alternativa lösningar och våga gå framåt även när det känns osäkert.

NEXER erbjuder:
  • Generösa möjligheter till kompetensutveckling via Nexer Academy
  • inspirationsföreläsningar och andra sociala aktiviteter tillsammans
  • En härlig kultur, humor och god stämning!
"Vår framgång ligger hos våra anställda!" Med detta sagt så finns det många fler förmåner som anställd hos Nexer!

Arbetsuppgifter:

Nexer är framtidens techbolag och nu söker vi dig som är systemutvecklare till vårt nystartade kontor i Karlstad där vi under hösten ska bli många fler samtidigt som vi ska bygga spännande lösningar och helt enkelt bli bättre - tillsammans! Hos oss får du möjligheten att arbeta i ett agilt team med att bygga och designa skalbara lösningar inom .NET och samtidigt ha riktigt kul på jobbet med härliga kollegor!

Vi är i starten av en otroligt spännande resa, en resa som ska ta oss till en marknadsledande position i Karlstad och Värmland. En resa som du kommer få en central roll i, där dina tankar och idéer tillsammans med alla andras, kommer forma det som ska bli vårt Nexer i Karlstad. Helt enkelt en fantastisk möjlighet att skapa den arbetsplats och den lovande framtid vi vill ha - tillsammans!

Vi söker dig som har:
  • Några års erfarenhet av systemutveckling i C#, .NET eller.NET Core
  • Arbetat med Microsoft SQL och andra vanliga databaser
  • Vana av att jobba agilt enligt Scrum eller Kanban
  • Känner till Microservices, Docker & GIT
  • Ett plus om du jobbat med Microsoft Azure eller Amazon Web Services (
Du är en positiv och hungrig person som vill kugga ihop med oss andra i denna nyetablering. Att kroka arm med resterande av verksamheten och leda det framåt, att våga testa nya vägar och lösningar som för verksamheten framåt är en gemensam nyckel. Nexer värderar hållbarhet och långsiktighet högt, vilket även du gör.

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Leo.Lloyd@professionalsnord.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionals Nord Rekrytering AB

Placering

Karlstad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons