Jobbsafari är en del avschibsted logo

Neuro-strokeenheten, Östersunds sjukhus, söker undersköterskor

Neuro-strokeenheten, Östersunds sjukhus, söker undersköterskor

Region Jämtland Härjedalen · Östersund · Ansök senast 14 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Neuro-Strokeenheten ingår i område HNR (hjärt- kärl, neuro-, rehab och reuma) inom medicinska specialiteter och har 20 vårdplatser. Inriktningen på enheten är framför allt patienter med akut stroke, akut och planerad neurologi samt hjärntumörer. Vårt mål är att alla nyanställda undersköterskor ska få det stöd de behöver för att känna sig trygg i sin yrkesroll, ge patienten en god och säker vård samt få ökad kunskap inom det specifika Neuro- och Strokeområdet. Som undersköterska hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete där du får chansen att använda dina omvårdnadskunskaper och växa i din roll. Du kommer få uppleva många varierande vårdsituationer, såväl akuta som planerade. Vi har internutbildningar och som ny hos oss får du stöd av erfarna kollegor både under din inskolning och efter. På enheten arbetar du med en digital patientöversikt och via en läsplatta som du har med dig under hela ditt arbetspass. Hos oss har vi dagtid en koordinator som bland annat svarar på inkommande samtal, ordnar med utskrivningar. Vi jobbar med önskeschema, i perioder om 12-16 veckor, och sätter stort värde i att ta hänsyn till individuella önskemål så långt det går. Du som väljer att arbeta hos oss blir en del av ett härligt gäng som lär av och peppar varandra.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga undersköterskeuppgifter vid vårdavdelning. Arbetsuppgifterna är olika och innehåller bland annat omvårdnad, observation och kontakt med patienter och anhöriga. På enheten arbetar många professioner tillsammans och du som gillar att arbeta i team där ditt kunnande som undersköterska värderas högt har hittat rätt.

Kvalifikationer
Undersköterska, gärna med intresse och erfarenhet av strokesjukvård och/eller arbete vid annan medicinsk vårdavdelning. För att söka den här tjänsten ska du kunna jobba treskift.

Övrigt
Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då urval till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden. Inskolning påbörjas enligt överenskommelse. Individuella önskemål om hel- eller deltid beaktas och diskuteras inför anställning. I arbetstiden ingår arbete såväl dag, kväll, natt som helg. Under förutsättning att kompetenskrav är uppfyllda ges företräde vid behov av omplacering samt till tillsvidareanställda inom Region Jämtland Härjedalen och företrädesberättigade enligt LAS. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Jämtland Härjedalen

Placering

Östersund

Kontaktperson

Sara Magnusson

063-154332

Dela jobbannonsen

Anmäl annons