Jobbsafari är en del avschibsted logo

.NET-utvecklare till Skandia

Academic Work · Piteå · Ansök senast 27 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Här är tjänsten för dig som har ett par års erfarenhet av utveckling och vill vara delaktig i hela utvecklingsprocessen! Trivs du med att arbeta agilt och vill bli en del av ett team med kollegor som hjälps åt och ställer upp för varandra? Bli en del av Skandias utvecklarteam i Piteå!

Information om uppdraget

I det agila scrumteam du blir en del av finns ett stort fokus på att snabba upp värdeleveranserna genom att ha ett aktivt DevOps-tänk och ständigt effektivisera Skandias CI/CD processer. Du får jobba i ett team med sex kollegor i Piteå bestående av erfarna utvecklare som arbetar brett med alltifrån kravförståelse, design och implementation till testautomatisering och automatiserade deployer. Vidare kommer du också att arbeta med andra team i Sverige samt delta i nätverk som driver Skandiagemensamma arkitektur- och designfrågor framåt.

Skandias breda produktportfölj gör arbetsuppgifterna varierande och intressanta. Du kommer vara med och utveckla och designa effektiva, smarta och konkurrenskraftiga lösningar i verksamhetskritiska system till Skandias kunder. Inom området finns en komplex affärslogik och en hög andel integrationer, vilket garanterar en utmanande och omväxlande vardag. Skandia följer sedan några år tillbaka ramverket SAFe.

Du erbjuds
  • En trygg tillsvidareanställning hos en arbetsgivare med goda personalförmåner
  • En arbetsplats som präglas av gemenskap med hjälpsamma kollegor
Arbetsuppgifter

Här kommer du arbeta med både nyutveckling och förvaltning av affärskritiska och komplexa system och arbeta brett med design, arkitektur, implementation och test. Skandia är mitt inne i en spännande transformation och förflyttar sig mer mot en mer modulär arkitektur där det finns stor möjlighet att påverka vägen framåt. Du kommer att utveckla både i front-end och back-end.

Vi söker dig som
  • Har minst 2 års arbetslivserfarenhet av .NET-utveckling
  • Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Vi ser gärna att du har erfarenhet/kunskap i några av de tekniker Skandia använder, så som; VB, ASP.Net Core/ .Net Core /ASP.Net, MS SQL, MVC, REST / WCF, React & Javascript/Typescript, Entity framework, Octopus deploy, Enhetstestning & automatiska tester.

Som person är du:
  • Problemlösande
  • Självgående
  • En lagspelare
Övrig information
  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Piteå
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skandias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Piteå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons