Jobbsafari är en del avschibsted logo

.NET-utvecklare till Nexer i Skövde

Nexer AB · Skövde · Ansök senast 1 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nexer skapades från Sigma IT och är framtidens techbolag. Vi behöver bli fler och söker därför systemutvecklare med goda kunskaper inom .NET-stacken som vill bli en del av vår verksamhet i Skövde där du arbetar som konsult med huvudfokus på .NET/C#. Du kommer arbeta med en bred uppsättning av stora och små kunder i Skövde med omnejd.

För oss är viljan att utvecklas lika viktig som erfarenhet och intresse, därför lägger vi också stort fokus på vidareutveckling och kompetensutveckling inom ditt område. Och för att jobbet ska bli trivsamt och givande ser vi till att alltid ha kul!

Hur ser rollen ut?
Som konsult hos Nexer får du möjlighet att arbeta med kvalificerade utmaningar hos våra kunder. Just nu söker vi utvecklare över hela .NET-stacken, (frontend, backend, fullstack) som vill arbeta i stora komplexa projekt där man får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom systemutveckling och teknik.

Både våra kunder och konsulter är olika och så även våra uppdrag. Uppdragens utformning varierar beroende på kund och vilken kompetens just du har.

Vem är du?
Du är systemutvecklare och har troligen en utbildning inom systemvetenskap, computer science eller liknande. Du har minst ett par års erfarenhet av mjukvaruutveckling i .NET/C# och gärna även inom JavaScript och/eller React. Har du vana att arbeta efter agila metoder samt erfarenhet av molntjänster på något sätt är detta ett stort plus.

Hos oss blir du en del av ett tajt och hjärtligt gäng med kompetenta och stöttande kollegor där kunskapsdelning och utveckling prioriteras lika mycket som att ha det roligt och trivsamt på jobbet. Därför är dina personliga egenskaper viktiga för oss, vi vill behålla den lättsamma atmosfär vi har idag.

Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad inställning samt har förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Hur är Nexer som arbetsivare?
På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stort, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värderingsstyrt och lägger vårt hjärta i allt vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Petra Sivefäldt på petra.sivefaldt@nexergroup.com.

Vi tar löpande emot ansökningar så vänta inte med att söka!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nexer AB

Placering

Skövde

Dela jobbannonsen

Anmäl annons