Jobbsafari är en del avschibsted logo

. Net utvecklare till PostNord

Guided Talent Solutions · Solna · Ansök senast 21 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Var med och skapa framtidens digitala kundupplevelse tillsammans med webbteamet på PostNord. Här finns möjlighet att växa i en spännande roll i ett agilt team där kundvärde är ett viktigt ledord. Värderar du teamwork högt och vill vara med och bygga riktigt bra webblösningar? Då är det här en roll för dig!

Du kommer att arbeta nära produktägaren och webbteamet med att förbättra PostNords webbsida för alla länder och se till att e-handelslösningen framgångsrikt kan leverera frimärken, paket och andra produkter.

Som utvecklare har du en viktig roll i att utveckla produkten och att samarbeta och kommunicera med olika stakeholders på PostNord för nyutveckling.

Vi erbjuder en flexibel hybrid arbetsplats med ett öppet arbetsklimat. Du kommer att vara del i en stor organisation med riktigt stora möjligheter att utvecklas för dig som utvecklare och individ.

Webbteamet på PostNord
Webbteamet på PostNord är ansvariga för att utveckla och förvalta PostNords svenska, danska, norska och finska webbsidor. De är PostNords viktigaste kanal för att möta kunderna. Webbteamet ansvarar också för webbshoppen - Handla Online, för frimärken och paket till återförsäljare, privata kunder och företagskunder.

Arbetetssättet är agilt och teamet arbetar självständigt och ansvarar för produkten från ax till limpa. Riktlinjen nu är att ca 50% av arbetet är på plats på PostNords kontor Arken i Solna.

Vad vi söker
  • Du har några års erfarenhet av arbete som .Net-utvecklare och en examen inom IT.
  • Det är meriterande om du har arbetat med Optimizely CMS/Commerce. PostNord kommer annars att investera i din utbildning i den produkten.
  • Du har erfarenhet av webbutveckling med HTML5, CSS3 och JavaScript.
  • Du har erfarenhet av React.
  • Du behöver ha en mycket god samarbetsförmåga då webbteamet arbetar tätt tillsammans på daglig basis.
  • Du behöver kunna ta egna initiativ och vara lösningsorienterad som person.
  • Du behöver vara kommunikativ och trivas med mycket kontakter med användare.
  • Det är viktigt att du både skriver och pratar flytande engelska då det används mycket i arbetet.
Arbetsuppgifter
  • Systemutveckling kopplat till den externa webben i .Net och JavaScript.
  • Arbete i Optimizely och Commerce applikationen.
  • Arbete med realease till produktion och också förvaltningsrelaterade uppgifter.
  • Samarbete mellan team och delaktighet i initiativ som spänner över PostNords organisation.
Ansökan
Låter det här som en intressant roll för dig? Varmt välkommen med din ansökan. Skicka den gärna så snart du kan för vi arbetar löpande med rekryteringen och intervjuar kandidater vartefter. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail på grund av GDPR. Om du har några frågor så hör gärna av dig till Elin Hölcke för det här jobbet. Kontaktuppgifter finns nedan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om PostNord
Just nu händer mycket i branschen, när e-handeln ökar och färre brev skickas. Framtidens utmaningar ser vi på PostNord som spännande möjligheter. Vi älskar paket lika mycket som vi bryr oss om miljö och människor. Vår framgång ligger i att göra bättre saker, och saker bättre. Digitalisering och ny teknik lägger grunden för hållbar innovation och effektivisering. Vi har många avdelningar på PostNord men alla jobbar mot samma mål: Paket och brev ska fram. Nu är det dags för nästa steg i utvecklingen.

Dygnet runt är vi på väg från en människa till en annan, från ett företag till ett annat. Varje dag levererar vi över 4,5 miljoner brev och 600 000 paket. Vartenda brev och paket har en inverkan på någon. Du kan vara med och påverka livet för många. Tillsammans gör vi skillnad.

För mer information kika gärna på LinkedIn!

Om Guided Talent Solutions
Guided Talent Solutions matchar tech talanger med Sveriges främsta företag. Vårt mål är att ge dig en attraktiv och utvecklande roll i början av din karriär. För den här rollen kommer du att bli anställd av Guided Talent Solutions, men arbeta hos PostNord på deras kontor Arken i Solna. Efter framgångsrikt genomförande av konsultuppdraget är intentionen att du erbjuds en anställning på PostNord.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Guided Talent Solutions

Placering

Solna

Kontaktperson

Elin Hölcke

0704-790344

Dela jobbannonsen

Anmäl annons