Jobbsafari är en del avschibsted logo

.NET-utvecklare för Fintech-plattform

.NET-utvecklare för Fintech-plattform

Jobshark AB · Örebro · Ansök senast 23 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

För vår kund är IT en stor konkurrensfördel. Deras egenutvecklade system är helt centrala för att kunden ska kunna leverera marknadsledande produkter och tjänster till sina kunder.


Utvecklingsteamet är litet, tight och effektivt. Kunden styr själv hur man arbetar, planerar, kravställer och samordnar med resten av bolaget för att kunna göra stor skillnad och leverera mycket nytta på kort tid.


Som utvecklare ansvarar kunden självklart för allt som har med deras system att göra, men kunden är också inblandad i att forma arbetsprocesserna på bolaget så att man jobbar smartare och mer automatiserat än deras konkurrenter.


För att kunna hålla högt tempo i utvecklingen krävs bra kvalitet på systemen. Par-programmering, automatiserade tester och läsbar kod är en självklarhet. Vår kund har en slimmad deploy-process så att man kan lägga tid på roligare saker, som att koda :-)


Hos vår kund värdesätts personlig drivkraft och ger man det lilla extra får man mycket tillbaka. Jobba hos vår kund och du kommer att vara omgiven av kollegor som vill vara riktigt duktiga på sitt jobb.


Det går bra för vår kund och man har mycket att göra, därför behöver kunden din hjälp. Vill du hitta lösningar och skriva kod som gör skillnad har du kommit helt rätt!


Detta är kundens tekniskstack (som du bör vara väl bevandrad i):

- .NET, C#

- ASP.NET MVC / WebAPI

- TypeScript

- React

- Entity Framework

- SQL Server

- Git

- Visual Studio 2019 / Jetbrains Rider


Du behärskar dessutom engelska och svenska väl i tal och skrift.


Tveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan.


Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt. Inkomna ansökningar hanteras löpande.


Om Jobshark

Jobshark erbjuder rekryteringstjänster för IT-sektorn. Vi har ca 200 kunder och däribland några av Sveriges mest framstående teknikbolag. Jobshark ingår i en företagsgrupp med ca 50 anställda.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobshark AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

Jobshark AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons