Necks Electric söker en projektledare för anbud och offertarbete

Necks Electric AB · Bollnäs

·

Ansök senast 28 nov. (Idag)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Necks Electric AB har mångårig erfarenhet som helhetsleverantör av material och artiklar mot elkraftindustrin. Vi förser nätägare och entreprenörer med system och produkter till distributionsnätet, transmissionsnätet och utomhusställverk. Det svenska elnätet står inför stora utmaningar där Necks Electric kommer spela en central roll för att bidra till omställningen till en fossilfri elförsörjning. Vi söker nu efter nästa stjärna för att stärka upp vårt team inom anbud och offertarbete.


Tjänsten

Du kommer arbeta i ett team med stort kunnande och mångårig erfarenhet av branschen. Hos oss arbetar man med frihet under ansvar och leder sina egna projekt från start till mål. Stor variation i arbetet med mycket ansvar med daglig kontakt med våra kunder och leverantörer runt om i världen. Tillsammans skapar vi värde för kunden och erbjuder ett högt tekniskt kunnande och engagemang för att stötta våra kunder från start till mål.


Tjänsten är lokaliserad vid våra lokaler i Bollnäs. Samarbete, bra kommunikation och att arbeta tillsammans är några av de saker som är ytterst viktigt i den här rollen. Resor för att besöka våra kunder och leverantörer inom Sverige och utomlands är ett återkommande inslag.


Möjlighet till tjänstebil!


Dina kvalifikationer

Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område alt. arbetslivserfarenhet från branschen, vilket är mycket meriterande. I första hand söker vi dig som arbetat inom kraftöverföring i spannet 24-400 kV, som t.ex. linjemontör, distributionselektriker, konsult elle säljare.


Vi lägger även stor vikt vid din personlighet. Som kollega bidrar du med bra samarbete, engagemang och serviceanda. Du tar ansvar när det gäller kvalité och resultat och att uppträda professionellt i alla lägen är en självklarhet för dig. Du har god IT-vana samt goda kunskaper i svenska och engelska. Arbetet kräver B-körkort och innebär resor.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Necks Electric arbetar aktiv för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Tillträde: enl. ök.


Necks Electric AB är anslutet till kollektivavtalet Teknikföretagen-Unionen.


Skicka din ansökan till marcus.johansson@necks.se. Sista ansökningsdag är 2020-11-30 men urval kommer ske löpande.


Frågor om tjänsten besvaras av VD Marcus Johansson på marcus.johansson@necks.se. Tillsammans levererar vi optimala lösningar för luftledningar, utomhusställverk och optonät till den svenska eldistributionsmarknaden. Vi ser fram emot din ansökan!


Necks Electric ingår i Addtech AB, en utvecklingsvänlig teknikkoncern som möjliggör större investeringar och nysatsningar. Koncernen Addtech har cirka 3000 medarbetare, en årsomsättning om cirka 11 miljarder SEK och försäljning till ett 30-tal länder.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Necks Electric AB

Placering

Bollnäs

Kontaktperson

Necks Electric AB

Ansök via mejl