Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nätverkstekniker / Tekniker / CCNA till Cygate

Bravura · Stockholm · Ansök senast 10 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du kunskap inom nätverk och vill arbeta i en ansvarsfull roll med goda utvecklingsmöjligheter? Vi söker dig som vill arbeta på ett ledande företag inom systemintegration.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Cygate har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Cygate en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetCygate är specialiserade på systemintegration för IT och telekommunikation med över 700 medarbetare i Sverige. Företaget är en del av Telia Company och besitter bred teknisk kompetens inom IT-infrastruktur samt är en molnleverantör med höga certifieringar. Företagskulturen präglas av starkt teknikintresse och en hög servicenivå.

Som nätverkstekniker hos Cygate arbetar du i ett team med 24 kompetenta kollegor där gruppen präglas av en god sammanhållning. Cygate sitter i nybyggda lokaler i Arenastaden och du erbjuds en utmanande roll med goda utvecklingsmöjligheter.

ArbetsuppgifterSom tekniker ingår du i ett team på 24 personer som arbetar med drift och support inom nätverk och säkerhet. I rollen arbetar du med varierande arbetsuppgifter där du ansvarar för drift och övervakning samt åtgärd av incidenter. Det kan även förekomma att man på plats hos kund utför felsökning eller ändringar på nätverk. För att erbjuda sina kunder bästa möjliga service är Cygates Network Operation Center (NOC) bemannad dygnet runt och du kommer därmed att arbeta skiftgång.

I din roll utmanas du ständigt då teamet erbjuder drift och support till många olika företagskunder med varierande tjänster och leverantörer. Tjänsten är en så kallad hyrrekrytering, vilket betyder att du är anställd av Bravura de första sex månaderna och uthyrd till Cygate. Målsättningen och syftet är att du efter denna period ska bli anställd direkt av Cygate då de letar efter en person som vill vara en del av verksamheten på lång sikt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Cisco CCNA-certifiering, alternativt i process att certifiera dig. Cygate erbjuder tid för studier under arbetstid.
  • Meriterande med utbildning inom nätverk eller motsvarande erfarenhet
  • Meriterande med några års erfarenhet som nätverkstekniker
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska
  • Starkt meriterande med B-körkort
Vi tror att du som söker tjänsten är en lagspelare som ställer upp och arbetar tillsammans med ditt team. Du har en vilja och förmåga att leverera lösningar till kunder och ge dem god service. Du är trygg i både relationen och dialogen med kunder och kollegor där du visar på ett stort ansvarstagande och har en förmåga att ta ansvar och initiativ. Som person strävar du alltid efter ett utvecklas och drivs av utmaningar. Vidare räds du inte för att ställa frågor och tar prestigelös i ditt lärande. Självklart identifierar du dig med Cygates värderingar Dare, Care och Simplify.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: nätverkstekniker, NOC, NOC-tekniker, nätverk, CCNA, Cisco, drift, support, telekom, FM, CCNA-certifikat, nattjobb, tekniker, Telekom, data, Cygate, Telia, data/it, kommunikation, systemövervakning, övervakning, felsökning, support

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons