Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nätverkstekniker B2B sökes till spännande uppdrag!

Nätverkstekniker B2B sökes till spännande uppdrag!

Perido AB · Stockholm · Ansök senast 8 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du en utbildning inom nätverksteknik? Vill du arbeta mot företagskunder, samt besitter förmågan att prata med extern part på ett representativt sätt? Då kanske detta är rollen för dig, sök redan idag!

Om tjänsten

Perido söker en driven Nätverkstekniker till vår kund, en infrastrukturoperatör som möjliggör digitalisering genom att äga, utveckla och erbjuda den bästa infrastrukturen för det digitala hållbara samhället. Kunden levererar och tar hand om fiberlösning till såväl företag som privatpersoner. Företaget äger ett av Sveriges största fibernät och har över 13 000 km egen fiberinfrastruktur.

Företaget har kontor i Stockholm, Uppsala och Västerås, och du får själv välja vilket du utgår ifrån. Du får chansen att vara på ett tillväxtbolag med stora möjligheter till utveckling för den som visar framåtanda. Vi söker både dig som är nyexaminerad, och dig som redan har några års erfarenhet inom området.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som nätverkstekniker kommer arbeta mjukvaruinriktat med att bygga nätverk åt kunder. Du konfigurerar kundförbindelser, infrastrukturtjänster och kundplacerad utrustning i kundens egen infrastruktur och utför felsökning i nätverk. Vidare kommer du assistera fälttekniker vid aktiveringssamtal och även assistera andra avdelningar med teknisk kunskap. Som nätverkstekniker hjälper du till med den tekniska delen i leverans till kund vilket gör att arbetet innebär mycket kontakt med kunder och leverantörer. IT-miljön är till största del Microsoft-baserad och du kommer arbeta mycket i AD.

Dina egenskaper

För att lyckas i den här rollen ser vi att du trivs med att arbeta i team, har en hög servicekänsla och mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är en driven och flexibel medarbetare som kan vara självgående i ditt arbete. Vidare tar du dig an dina arbetsuppgifter med engagemang och professionalitet. På ett pedagogiskt sätt kan du kommunicera om teknik och lösningar. Vi söker dig som värderar punktlighet och alltid jobbar för lagets och kundens bästa! Vi ser gärna att du är nyexaminerad från en relevant eftergymnasial utbildning.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vad vi söker:

  • Nyexaminerad inom nätverksteknik eller motsvarande. Alternativt relevant utbildning och 1–3 års arbetslivserfarenhet inom området.
  • Teknisk nätverkskompetens
  • Lätt för att uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Plus i kanten:

  • Erfarenhet av brandväggar
  • Certifikat, CCNA eller motsvarande

Omfattning och tillträde

Heltid. Konsultuppdrag genom Perido i 6 månader, med ambitionen att därefter överrekryteras till företaget. Start omgående enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Ansvarig rekryterare för tjänsten är Frida Månsson, du kan nå henne via frida.mansson@perido.se.

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33339 i ämnesraden.

Om Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Perido AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Perido AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons